You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi

eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi

General
RE: eşarp takmak mı daha kolay pardüse giymek mi
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Eşarp ile şal kıyaslansa daha mantıklı olurmuş.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Bu işte bir terslik var. gülücük
Ama bak ne diyeceğim. Her insanin ilk adimi eşarptir ki benim ilk adimin şal olmuştu. gülücük İşte kapandik. Sira geldi pardesüye. O işte benim açimdan kolaydi. Gayet güzel benimsedim. Yaşima rağmen erken dediler kapla başla dediler ama pardesüyü tercih ettim. gülücük şimdi okula arada bir pardesüyle gidip pardesüyle dolaninca beni Din Kültürü hocasi filan zannediyorlar. :D Asli olan ne biliyor musunuz tesettürü benimsemek. Tarz değil farz olarak görmek.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eşarp ve pardüse daha uyumlu . ama şu var eşarp yapmakta hala zorlanıyorum 5 senelik kapalı olmama rağmen :D sebebi ise üçgen oluyo önü sevmiyorum ikidebir üçgenleşiyo :/ ve takıntı haline geldi ikidebir elimle düzeltiyorum tik olup kalacak nerdeyse gülücük
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.