You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Es-selamun aleykum__

Es-selamun aleykum__

>295457<
Cvp: Es-selamun aleykum__
aleyküm selam hoşgeldin asi köle.üyeliğin hayırlı olsun.hayırlı edebiyat paylaşımlara inş...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Es-selamun aleykum__
Vuslat geceleri: Hoş buldum kardeşlik_ Sağolasın_

Reyyan: Hoş buldum can! benim de tememnim odur ki daim kalabilirim. Site gerçekten güzel_

Zehra: Hoş buldum kardeşlik! Eyvallah sanada_
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hoşgeldin asi köle

nickinde korkunç bi tezat görüyorum gülücük edebiyatla ilgilenmene mi versem acaba :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Gülsevra: Hoş buldum güzellik! İstediğin özelliği ver ama ben daha çok asiliğime veriyorum... Köle olduğum halde...

Lener49fi: Ve aleykum selam kardeşlik! hamdolsun iyi olmak amacımız. Umarım başara biliyoruzdur... Ayrıca rica ederim.. Ne demek görevimisss _
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
çok incesin asi Wink

tekrar hoşgeldin Wink

allah hayırlara vesile kılsın Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Semerkant: hoşbuldum kardeşim_

Sonuna kadar SAgopa...

waaayyy snde mi sagocusun yoqsaaaaaSmile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.