06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Alıntı:İslamı anlamaktan yoksun Kuran-ı Kerimi anlamaktan aciz Peygamberimizin hayatını idrak edememiş idraki olmayan ufku dar sosyal hayatta sümsük pısırık kimsenin kaale almadığı internette muhatap alınmayı bekleyen zavallıllar benim ne dengim ne muhatabımdır.Önce araştır neyin ne olduğunu kaynağı belli olmayan ordan burdan topladığın yazıların İslamla alakası olmadığını öğren sonra benim yazdıklarımı alıntı yap öyle cevap ver sizin gibi yosunlu kafalar islamı öyle algılıyor işte öyle görmek istediğiniz için bende öyle görmediğim ve öyle yaşamadığım için algı akıl farkı olduğu için tartışma ya da adına nederseniz deyin beni katmayın iyice araştırmadan da karşıma çıkmayın!..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.