You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ERKAN MUTLU
1962 yılında İstanbul-Üsküdar'da doğdu.
Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü'nde piyano eğitimi aldı.

Kurucusu olduğu topluluk ile düzenli çalışmalarına devam eden Erkan Mutlu, TRT'de yayınlanan ve uluslararası festivallere katılan "HİCAZ DEMİRYOLU" adlı tarihi belgeselin müziklerini besteledi.
Doğumunun 100. yılında Necip Fazıl Kısakürek'in hayatını konu alan ve CNN TÜRK'de yayınlanan "ÜSTAD" adlı belge-filmin müziklerini de besteleyen sanatçı; televizyon ve radyolarda pekçok kültür-sanat programları hazırlayıp sundu.
Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, Avusturya, Hollanda, Belçika, Almanya, Danimarka, İsviçre'de ve Türkiye'nin bütün bölgelerinde konserlerine devam ediyor.Ayrıca, Dolmabahçe Sarayı'nın 150. kuruluş yılı onuruna, özel bir konser gerçekleştirdi.
Erkan Mutlu evli ve iki çocuk babasıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: ERKAN MUTLU
ALBÜMLER

1992 SONSUZLUĞA HASRET
1992 TOPRAK RENGİ BİR HAYAL
1993 SERDENGEÇTİM
1993 SONSUZLUĞA HASRET-2
1994 GİTMEYE GELDİM
1994 KERVANSARAY
1998 GÖNÜL DİLİ
1999 GÖNÜL DİLİ-2
2000 HU
2002 YAN YÜREĞİM
2002 SEYYAH
2003 İLAHİ AŞK
2004 GEL EFENDİM
2006 ERKAN MUTLU PROJECT
(tüm düzenlemeler erkan mutlu'ya ait...)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: ERKAN MUTLU
müthiş bir ses sahibi,gerçekten süper!
özellikle en çok sevdiğim parçası Canı gönülden Aşık Oldum Muhammede Muhammede saw =( nüthiş ya şuan bile dinliyorum
Allah razı olsun inşAllah Amin...

Canı dilden aşık oldum Muhammede Muhammede
Canı dilden aşık oldum Muhammede Muhammede
Mevlam layık eyle bizi Muhamede Muhammede
Mevlam layık eyle bizi Muhamede Muhammede
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: ERKAN MUTLU
cümlemizden inş.

bende esma zikrini çok severim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.