Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Erdoğan ♥ Filistin
Erdoğan ♥ Filistin
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
xoox dışlamıyoruz çünkü onda müslümanlara karşı hakaret içeren davranış görmedik ve onu biraz islamiyete dönük görüyoruz.. ya müslüman müslüman lidere saldırırken..mürted dediğimiz kişi müslüman lideri destekliyor ... çelişki:?
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Evet;ama Yahudi Hristiyanları dost edinmeyin ayetini hatırlatırım.
Elbetteki kafirlerden insanlığı çok iyi olanlar vardır;ama onlar sizi kendilerine benzetir.Yani ibadetten alıkoyar ,giyim tarzını değiştirebilir vs.sebeplerle Allah dost edinmeyin diyor.Bende o ayeti tartışacak değilim.

Şimdi gelelim "mürted" olayına ben dinimi sonradan değiştirmiş gibi olmadım benim kimliğimde doğduğumda müslüman yazdırılmıştı fakat ben aklım erer ermez, Yanlış politikalardan dolayı
Hiç bir zaman kabul etmedim bazı dayatmaları..
Mürted birinin Müslüman bir lideri desteklenmesinde çelişki demiş noyan35
Açıklayayım :D
Ben körü körüne desteklemiyorum yukarıda dediğim gibi bazı politikalarını seviyorum bazılarınıda sevmiyorum ama sevmesem bile saygı duymalıyım çünkü onu halk seçti demek ki insanlar onu istiyor
Ama diyorum ki evet dindar ve müslüman lider ve bence gerçekten avrupa ülkelerinin yönetiminden çok daha iyi
Mesela Fransa'da çarşaf giymek yasaklandı biliyorsunuz. Bu gerçekten tek kelimeyle iğrenç bir karar yani bizden değilsen bu ülkede yerin yok diyor bu mu medeniyetin göbeği ?
Tek kelimeyle büyük bir saçmalık..
Fakat Türkiye'de öyle değil Müslüman bir lider evet
Ülke gelişti mi ? gelişti
Hristiyanlar ve Müslüman olmayan insanlar bu ülkeden gitsin diyor mu ? hayır demiyor
Herkese eşit mi davranıyor ? Evet
Ben bu adama neden düşman olayım ki ? İslam'a yatkın olması onun hayatıdır sonuna kadar saygı duyarız
Ben hristiyanım diye bugüne kadar olumsuz birşey yaşamadım ne halktan ne devletten e üstelik ben bu ülkeyede katkı sağlamak için elimden her geleni yapıyorum
Askerde olurum. Gerekirse kendi dindaşlarıma karşıda savaşırım
Çünkü Fransa'da çarşaf giydikleri için insanlara tolerans göstermeyen fransızlar yüzünden hepimiz zan altında kalıyoruz
Burdaki çarşaf giyenler ve müslümanlar bana aynı muameleyi yapmıyorlar.
Ben müslüman olsam fransa gibi ülkelerde bana değer vermezler
Ama ben müslümanların içinde hristiyan olmama rağmen samimi bir sıcaklık ve saf bir dostluk buluyorum
Ben neden fransızların tarafını tutayım ki ?
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi