You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erdoğan ♥ Filistin

Erdoğan ♥ Filistin

-İKRA-
RE: Erdoğan ♥ Filistin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
xoox mürted dir.. daha önceden müslümanmış ki..sonradan din değiştirmiş
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tamam işte o yüzden kafir diyoruz ya.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-10-2014, Saat:04:56 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
dedikleriniz hepsi doğru ..katılıyorum da...konu nerden nereye geldi yine gülücük xoox dışlamıyoruz çünkü onda müslümanlara karşı hakaret içeren davranış görmedik ve onu biraz islamiyete dönük görüyoruz..

ya müslüman müslüman lidere saldırırken..mürted dediğimiz kişi müslüman lideri destekliyor ... çelişki:?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Benim en son yazdığım size değildi.Zehana yazmıştım ben.Yanlış anlaşılmış olabilir.

Evet;ama Yahudi Hristiyanları dost edinmeyin ayetini hatırlatırım.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şöyle açıklayayım 100 tane Müslüman ve 100 tane kafiri gözlemleyelim.Bunlardan kaçı güzel ahlaklı onu bir araştıralım.Sence nasıl bir sonuç çıkar?En basitinden onlar kadar açık giyinen,onlar kadar içki içen Müslüman kaç tanedir?Yani biz genelleme yaparak konuşuyoruz.

Elbetteki kafirlerden insanlığı çok iyi olanlar vardır;ama onlar sizi kendilerine benzetir.Yani ibadetten alıkoyar ,giyim tarzını değiştirebilir vs.sebeplerle Allah dost edinmeyin diyor.Bende o ayeti tartışacak değilim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Öncelikle anlayışları için Komando0232, Noyan35, Zehan ve Alegria arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ederim gülücük

Şimdi gelelim "mürted" olayına ben dinimi sonradan değiştirmiş gibi olmadım benim kimliğimde doğduğumda müslüman yazdırılmıştı fakat ben aklım erer ermez, Yanlış politikalardan dolayı
Hiç bir zaman kabul etmedim bazı dayatmaları..

Mürted birinin Müslüman bir lideri desteklenmesinde çelişki demiş noyan35
Açıklayayım :D

Ben körü körüne desteklemiyorum yukarıda dediğim gibi bazı politikalarını seviyorum bazılarınıda sevmiyorum ama sevmesem bile saygı duymalıyım çünkü onu halk seçti demek ki insanlar onu istiyor

Ama diyorum ki evet dindar ve müslüman lider ve bence gerçekten avrupa ülkelerinin yönetiminden çok daha iyi

Mesela Fransa'da çarşaf giymek yasaklandı biliyorsunuz. Bu gerçekten tek kelimeyle iğrenç bir karar yani bizden değilsen bu ülkede yerin yok diyor bu mu medeniyetin göbeği ?
Tek kelimeyle büyük bir saçmalık..

Fakat Türkiye'de öyle değil Müslüman bir lider evet

Ülke gelişti mi ? gelişti
Hristiyanlar ve Müslüman olmayan insanlar bu ülkeden gitsin diyor mu ? hayır demiyor
Herkese eşit mi davranıyor ? Evet

Ben bu adama neden düşman olayım ki ? İslam'a yatkın olması onun hayatıdır sonuna kadar saygı duyarız

Ben hristiyanım diye bugüne kadar olumsuz birşey yaşamadım ne halktan ne devletten e üstelik ben bu ülkeyede katkı sağlamak için elimden her geleni yapıyorum
Askerde olurum. Gerekirse kendi dindaşlarıma karşıda savaşırım

Çünkü Fransa'da çarşaf giydikleri için insanlara tolerans göstermeyen fransızlar yüzünden hepimiz zan altında kalıyoruz
Burdaki çarşaf giyenler ve müslümanlar bana aynı muameleyi yapmıyorlar.

Ben müslüman olsam fransa gibi ülkelerde bana değer vermezler
Ama ben müslümanların içinde hristiyan olmama rağmen samimi bir sıcaklık ve saf bir dostluk buluyorum
Ben neden fransızların tarafını tutayım ki ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-10-2014, Saat:07:23 PM, Düzenleyen: XooX.
Üye
xoox selamu aleykum ün karşılıgının aleykum selam oldugunu bilmiyosun maşallah diğer konulara hakimsin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.