You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

erbakan hoca buuuuuuuu.......

erbakan hoca buuuuuuuu.......

Cvp: RE: erbakan hoca buuuuuuuu.......
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişe dimmi size erbakan hocayı geçmiş artık taraf yapmaya başladınız heee

kendinizi ıspatlamaya geçmişiniz

yok sahra kardeş inan bana eğer tartışmak isteyen olursa ben her görüşe açığım. hakaretsiz küfürsüz. bundan önceki tartışmalarımda olduğu gibi. fakaaaaaaaaaaat birileri benim düşüncelerimi saçmalık olduğunu, ve kimsanin bana güvenmediğini söylüyosa BENİ MUHTAP ALMASIN.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: erbakan hoca buuuuuuuu.......
ya teret katdeşim bırakın bi ara siyaseti es geçin bu konuları yeter yaa sitede huzur kalmadı vallahi

bu her iki taraf içinde geçerli
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bn diceğimi dedim... Tartıştığım insanın fikirleriyle alakalı değil susma sebebim...
Kişiler yanılgıya düşmesin... Bn gerçekten burda siyaset yaptığımıza inansaydım devam ederdim.
Ama istenilen çekişme, savaş niteliğinde olursa bn yokum. Ve kim ne derse desin böyle olduğunu düşünüyorum.
Zaten mgf Baklacım abim saolsun, sevim ablam saolsun, ayşe saolsun denicekleri dedi...
Fazlasını merak ediyosanız araştırır öğrenirsiniz zaten... Burda ortalığı yaygaraya verip sitenin huzurunu bozmaya hiç birimizin hakkı yok.

Selametle...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bn diceğimi dedim... Tartıştığım insanın fikirleriyle alakalı değil susma sebebim...
Kişiler yanılgıya düşmesin... Bn gerçekten burda siyaset yaptığımıza inansaydım devam ederdim.
Ama istenilen çekişme, savaş niteliğinde olursa bn yokum. Ve kim ne derse desin böyle olduğunu düşünüyorum.
Zaten mgf Baklacım abim saolsun, sevim ablam saolsun, ayşe saolsun denicekleri dedi...
Fazlasını merak ediyosanız araştırır öğrenirsiniz zaten... Burda ortalığı yaygaraya verip sitenin huzurunu bozmaya hiç birimizin hakkı yok.

Selametle...

bu saydığın kişiler zaten milli görüşçüler sühim hanım. eğer bi akp li benim sitede bozgunculuk çıkardığımı düşünüyosa ben siteden atılmadanda giderim. fakaaaaat öle birlik olup ''denilecek denildi zaten'' derseniz.ben size cvp yazmak zorunda kalırım... bak şimdi siz diyosunuz ki ahmet biz akp nin bütün olumsuzluklarını söyleriz ama sen bize cvp yazamazsın.... olurmu böyle şey. o mgf baklacı geldiği günden bu yana tahrik edici konular açıor hepsi akp düşmanlığı ile ilgili. ben burada partimi savunmayayımda kimi savunayım... açın erbakanla ilgili herkesin bildği bi konu. eğer doğruysa, bende olumlu yazmazsam namerdim. ben partilerden yana değilim. daha öncede dedim ARAÇ ÖNEMLİ DEĞİL AMAÇ ÖNEMLİ diye. benim için yapılanlar önmeli. beni insanlığa çağırmışsın. ben bi imam hatipliden böle sözler beklemem sühim hanım.burada ben laf yarışında bulunsaydım senin insanlığındanda bahsederdim ama ayıp diye bişii var. biz müslümanlar kendi aramızda böyle atışırsak yarın IRAK tan beter durumlar bizi bekliyooo. hatırlarmısın benim bi konum vardı. Bİ SİYASİ PARTİYE KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLILIK DOĞRUMU DİYE.. bunları düşünmen için yazıyorum...(demekki düşünebiliyorsun ki bende seni insan yerine koyuyorum.) lütfen hakaret etme ve karşındakini hor görme. bunlar sana benden abi tavsiyesi olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2008, Saat:04:02 PM, Düzenleyen: yürek_yakan.
kimya-yı saadet
Bn hiç kimseye hakaret etmedim... Sana hakaret fln ettiğimi hatırlamıyorum...
He arkadaşlarına ettiğim hakaretleri söz ediyosan bi zahmet ediyim. Bunlar yaşla olmaz... Tavsiyen için saol abi bey ama ihtiyacım yok... Çok şükür Allah bana bu yaşta bu bilinci vermiş.Tavsiyene ihtiyacım olduğunu sanmıyorum.
O isimleri saymamın sebebinide yanlış anlamışsın. Demek sn tartışmanın devam etmesini istedin, bunu zaten çok uzun zamandır tartışıyoruz bu isimlerde Milli görüş hakında söylenmesi gerekenleri söyledi ve sizde cvp larınızı verdiniz devam edilseydi daha çirkin olaylar olucaktı denmesi gerekenler denildi...
MGF baklacı abimin yorumlarına konularına gelince... O gelmeden önce bu konu zaten hararetli bi şekilde tartışılıyodu.
Tahrik edende siz olduğunuzu düşünüyorum bn... Bişey yazıldımı haha çok komik gibi yorumlar yapıldı... Haliyle sinirlendik.
Sizde konu açabilirdiniz... Ki elinizde belgeler olsaydı adım kadar eminim ne var ne yok gösterirdiniz burda...
Siyasi partiye körü körüne bağlılık değil bnimkisi emin ol... Bu sitede aynı görüşte olmayıp fikirleni beyendiğim çok insan var bnim... İnsan fikirleni savunmalı... O konuda da dedğim gibi bu siyasi parti eğer Allah Yolunda ise bnce körü körüne bağlılık doğru... Ki bn partiye değil fikirlerime bağlıyim fikirlerimin gösterge MilliGörüşe işaret ediyosa milligörüşçüyümdür...
Ki öyle...

Selametle...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Glikoz Şurubu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar boşverin tamam herşey ortada gerek yok kimsenn açığı lazm değil..

Al buda snin cüneyt le alası yok onlar farklı kişiler dediğin insanın bana yolladığı ö.m...

yok onla alakam yok.... benı okuldan bı arkadas ikna etti fakan anlamıyorum yano bana sohbet panelı var sen gir dıger akp li olanlarıda cevırırsın demıstı....sansıma kusıyım... oda ıptal olmuş.....msn olsa hepsını halletcem de oda yok...... sende var mı akplılerın msnsi şunlara bi tebliğ yapalım senle ortaklaşa....

Kimi kandırdığınızı sanıyosunuz ya...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
konu kilit sorunlarınız özelden halldin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Her insan farklı yaratılmıştır arkadaslar...herkesin kendine özgü bir karakteri ve dusunce sistemi vardır...Bunlar kişinin ailesi cevresi okulu yasam standartları dogrultusunda degişiklik gosterir..Hic bir huy dogustan gelmez...Yukarıda belirttigim nedenlerle birlikte şekillenir...İleriki yaslara geldiginde dahi degişmesi imkansız hale gelen huylarda vardır...Bu girişi neden yaptım yada serhat simdi ne sacmalıyor diceksiniz...Açıklayım

Hiç bir insan baska bir insanın dusuncesini kabul etmek zorunda degildir..Yada karsısındaki kişiye empoze (kabul ettirme) etmeye calısamaz...Herkes ozgurdur...Sitemiz dini site olabilir..Bu burdaki her insanın Akp li yada Saadet partili oldugunu gostermez!!!. Ve Hiç Kimsede bu partilerin üyesi olmak zorunluluğunda degildir...Sitemiz bir partininin egomanyasi (bayragina veya düsüncesine egemen anlayıs ) altında degildir!!! Yönetimde olan arkadaslarında karsıt fikirli arkadaslara daha anlayıslı olmasını istiyorum.. Haaa bu demek degilki üyeler fikirlerini soylerken 2. veya 3. sahısların dusuncelerine fikirlerine veya kişiliklerine hakaret edicek veya benimsetmeye calısacak bunada asla müsade etmem!!!...

Herkes belirli ölçüler çerçevesinde düşüncelerini fikirlerini belirtmek özgürlüğüne sahiptir...Ama bunu yaparken şahıs , kurum , parti , örgüt adı vermezse sorun cıkacagını sanmıyorum...

Ülkenin gidişatı hakkında herkesin söz hakkı vardır...Eskileri eleştiriceğiz yenilerin eksiklerini soyleyeceğiz diğerlerinin yaptıkları hataları elbette tartisicaz...Bu ülke Hepimizin...ve içimizden hiç birinizin ülkesinin kotulugunu isticek karaktere sahip olacagini sanmıyorum...

Herkes bişilere gönül vermiş olabilir...Kimilerimiz sagcıyızdır kimilerimiz solcu...Benim her fikre saygım oldugu gibi sizinde her fikre saygınız olsun...Birisi düşüncesini acıklarken onu iyice anlamadan yargılamayın...Değiştirmeyede calısmayın...Bunda başarılı olamayacagınıza adım gibi eminim...Cunku ülkemiz sabit fikirli insanlardan oluşmaktadır...

İnsanları tuttukları takımlarla verdikleri oylarla veya bulundukları ortamla yargılamayın...Bir insanın kişiliğini onunla sohbet etmeden anlayamazsınız...1 gündede anlayamazsınız..10 yıldada ANLAYAMAZSINIZ...Bu bir sürectir...Ve ancak karsılıklı güvenle oluşabilir...

Hepimiz aynı soydan (Hz.Adem) geliyoruz...Hepimiz kardeşiz...Bu mantıkla hareket edersek herseyin daha güzel olacagına eminim...Site içinde bu tür tartışmalar istemiyorum... Aslında bu uyarı yaptıgım için bile üzülüyorum...Hiç biriniz çocuk degilsiniz...Bunları sizin düşünüp ortamı yumuşatmanız gerekirken hala dvm ettiriyorsunuz ve bizim mudahale etmemize gerek duyuyorsunuz...Lütfen sohbetlerinizi ,yorumlarınızı ,konularınızı ,birbirinize saygı çerçevesinde açın veya değerlendirin...

Teşekkürler

Yönetim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.