Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yav anlayamadığım bişii var. bu siyasette milli görüşçüler neden her konuya fatih sultan mehmedi koyuyolar onu anlayamadım. fethettikleri bi yermi var bizden habersiz.
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RABBİM ÖMRÜNE BEREKET VERSİN İNŞ.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yav anlayamadığım bişii var. bu siyasette milli görüşçüler neden her konuya fatih sultan mehmedi koyuyolar onu anlayamadım. fethettikleri bi yermi var bizden habersiz.
Snin için İstanbul önemsizse o senin samimiyetsizliğin.
Tabuki Fetih bizim için çok önemli ve önemlide olmalı...
Biz her sene Şölenlerimizde eğlence değil... Fatihin neslinin hala yaşadığını ıspatlıyoruz.

. yav sanki istanbulu fatih sultan mehmet değilde siz MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER FETHETMİŞ GİBİ KONUŞUYON 
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fatih in neslinin yaşadığını ıspatlamaya çalışıyoruz diyorum... Sn böyle anlıyosan...
Ya hakikaten şurda elli tane cvp verirdim sana Allah biliyo ama size cvp vermekten çok sıkıldım...
Saçma sapan oyunlarınız bıktırdı bni. Her birinizin bi kaç tane üyeliği var sitede.
Ve bn dahil kimsenin size zerre güveni kalmadı.
Amacınız gerçekten şurda siyaset yapmak olsa böyle seviyesiz işler yapmazdınız.
Bu zamana kadar sizi kalideye alıp iddialarınıza cvp vermem hataydı.
İstediğinizi söyleyin... Sitede her kez kimin ne olduğunu biliyo.
Selametle...
alkış
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fatih in neslinin yaşadığını ıspatlamaya çalışıyoruz diyorum... Sn böyle anlıyosan...
Ya hakikaten şurda elli tane cvp verirdim sana Allah biliyo ama size cvp vermekten çok sıkıldım...
Saçma sapan oyunlarınız bıktırdı bni. Her birinizin bi kaç tane üyeliği var sitede.
Ve bn dahil kimsenin size zerre güveni kalmadı.
Amacınız gerçekten şurda siyaset yapmak olsa böyle seviyesiz işler yapmazdınız.
Bu zamana kadar sizi kalideye alıp iddialarınıza cvp vermem hataydı.
İstediğinizi söyleyin... Sitede her kez kimin ne olduğunu biliyo.
Selametle...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.