You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

erbakan hoca buuuuuuuu.......

erbakan hoca buuuuuuuu.......

RE: erbakan hoca buuuuuuuu.......
yav anlayamadığım bişii var. bu siyasette milli görüşçüler neden her konuya fatih sultan mehmedi koyuyolar onu anlayamadım. fethettikleri bi yermi var bizden habersiz. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RABBİM ÖMRÜNE BEREKET VERSİN İNŞ.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: erbakan hoca buuuuuuuu.......
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yav anlayamadığım bişii var. bu siyasette milli görüşçüler neden her konuya fatih sultan mehmedi koyuyolar onu anlayamadım. fethettikleri bi yermi var bizden habersiz. gülücük

Snin için İstanbul önemsizse o senin samimiyetsizliğin.
Tabuki Fetih bizim için çok önemli ve önemlide olmalı...
Biz her sene Şölenlerimizde eğlence değil... Fatihin neslinin hala yaşadığını ıspatlıyoruz.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RABBİM ÖMRÜNE BEREKET VERSİN İNŞ.

Amin...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yav anlayamadığım bişii var. bu siyasette milli görüşçüler neden her konuya fatih sultan mehmedi koyuyolar onu anlayamadım. fethettikleri bi yermi var bizden habersiz. gülücük

Snin için İstanbul önemsizse o senin samimiyetsizliğin.
Tabuki Fetih bizim için çok önemli ve önemlide olmalı...
Biz her sene Şölenlerimizde eğlence değil... Fatihin neslinin hala yaşadığını ıspatlıyoruz.

yav suhim valla beni çok güldürüyon haaa kahkahakahkahakahkaha. yav sanki istanbulu fatih sultan mehmet değilde siz MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER FETHETMİŞ GİBİ KONUŞUYON kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Fatih in neslinin yaşadığını ıspatlamaya çalışıyoruz diyorum... Sn böyle anlıyosan...
Ya hakikaten şurda elli tane cvp verirdim sana Allah biliyo ama size cvp vermekten çok sıkıldım...
Saçma sapan oyunlarınız bıktırdı bni. Her birinizin bi kaç tane üyeliği var sitede.
Ve bn dahil kimsenin size zerre güveni kalmadı.
Amacınız gerçekten şurda siyaset yapmak olsa böyle seviyesiz işler yapmazdınız.
Bu zamana kadar sizi kalideye alıp iddialarınıza cvp vermem hataydı.
İstediğinizi söyleyin... Sitede her kez kimin ne olduğunu biliyo.

Selametle...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fatih in neslinin yaşadığını ıspatlamaya çalışıyoruz diyorum... Sn böyle anlıyosan...
Ya hakikaten şurda elli tane cvp verirdim sana Allah biliyo ama size cvp vermekten çok sıkıldım...
Saçma sapan oyunlarınız bıktırdı bni. Her birinizin bi kaç tane üyeliği var sitede.

Selametle...

başka söze ne hacet
alkışSmilealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fatih in neslinin yaşadığını ıspatlamaya çalışıyoruz diyorum... Sn böyle anlıyosan...

Selametle...

bak kardeşim.benim sitede bu üyelik haricinde başka üyeliğim yok.beni arkadaşlarım alakadar etmez. beni onlarla suçlayamazsın. başkasının düşüncelerini saçma sayamazsın. benim düşüncem şudur; eğer birini muhatabına alıyorsan onun düşüncelerine saygı gösteriyorsun demektir. eğer benim fikirlerimi beğenmiyorsanız beni muhatap almazsınız. yok eğer tartışalım diyorsanız.işte hodri meydan. amaaa düşünceye hakaret ve alay etmek/edilmek istemem.. siz sadece kendi güveninizden bahsetmişsiniz. forumdakilerin kime güvenip güvenemediğini bilemezsiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bişe dimmi size erbakan hocayı geçmiş artık taraf yapmaya başladınız heee

kendinizi ıspatlamaya geçmişiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.