You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

en pahalı parfümler mişşş

en pahalı parfümler mişşş

~Laedri~
RE: en pahalı parfümler mişşş
Edp daha Kalıcı olur diye bir yanılgı var aslında tamamen ürünle alakalı bir durum mesela diğer ürünlerde edp daha kalıcıdır edt ye göre ama istenilirse daha etkili edt üretilebilir..
Bende sarı kutulu olanı var buarada birde siyah kutu koku olarak çok az farklı diye biliyorum ben

Eğer yurtdışında tanıdık varsa oradan getirtmek daha kolay olur
Ben arkadaşım vesilesi ile Paris'ten getirtiyorum daha uygun oluyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kurasaki, Hermes Voyage edp aldım bugün. Kokusu güzel. Kalıcılığı iyi aslında. Tene de iyi yapışıyor. Hani önden çekişli arabayla virajda gaza basarsın da yola iyice yapışır ya işte bu parfüm de öyle yapıştı gülücük Beğenmediğim nokta ise kokunun ben buradayım dememesi oldu. Koku yapışıyor yapışmasına da, etrafa yayılımı az. Kış-yaz kullanılabilir bence. Bendeki edp olunca mı bilmiyorum çok hafif koku değil. Yorumlarda da öyle yazıyordu, edp edt'den daha yoğun diyordu.

Terre D'Hermes alsaydım ben buradayım derdi de kör alış yaptığım için riskli kokuyu tercih etmedim gülücük

Acaba deodorantını da mı alsam? Böylelikle kokunun yayılımını destekler diye düşünüyorum.

Ben sizin gibi yurtdışından getirtemedim. Mecbur pahalı almak zorunda kaldım gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kurasaki, ilk gün yoldayken buram buram kokuyordu. Ama şimdi kaç fıs yapıyorum ,koku alamıyorum pek. Koku iyi güzel; ama bence kalıcı değil. Aynı anda 8 fıs yaptığım oldu, yine de kalıcı bulmadım ben. Bu şekilde kullanımda kaç ay gideceği belli gülücük Sizdeki edt idi. O nasıl kalıcı mı? Sabah çıktığınızda 4-5 saat kokuyu hissediyor musunuz? Ben daha kalıcı olsun diye edp almıştım. Ama hiç de öyle çıkmadı. İnsan, o kadar para verdik, bari 4-5 saat kalsaydı demiyor değil gülücük

Acaba tenime mi uymadı diye düşünüp, kıyafetime de sıktım. Ama onda da kalıcılık göremedim. Hafif kokuların belki de hepsi böyle; ama o zaman da parfüm kullanmanın amacına ulaşılmamış oluyor. Bu yüzden bundan sonraki tercihlerim biraz ağır olan kokular olacak.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Evet d'hermesi demiştim birde çok ağır kokular tavsiye etmem Kalıcı olur ama bayar insanı emin ol ferah olmaz kasvetli yapar Adam'ı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet, bence de bayar gülücük Zaten yazdığım o iki parfüm arasından tercih yaparım. Bu arada sizin tavsiyelerini uygulamış oluyorum gibi. İlki öyle oldu. İkincisi felan da öyle olacak gibi.

Her konuda ortayolu tutmayı tavsiye eden bir rasülün ümmetiyiz. Dolayısıyla kokunun ağırlığı konusunda da ortayolu tutmak icap eder gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.