You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

en pahalı parfümler mişşş

en pahalı parfümler mişşş

~Laedri~
RE: en pahalı parfümler mişşş
Bence Hermes verilen parayı sonuna kadar hakeden bir koku markası hiç değiştirmeyeceğim tek koku markası bile diyebilirim.. Parfümlerinin her notası sürekli Değişiyor aynı parfüm yaz ve kış bile farklı renkler sunuyor tende.. Tabi burda Yazılan fiyatlar özel koleksiyonerler için Üretilen parfümler ve onlarda zaten belli cemiyetlere servis edilen ürünler..

Ama onun dışında Hermes ve Chanel bu işin gerçekten üstadları
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tam da parfümlere bakıyordum birkaç gündür. İyi oldu bu konuyu güncellemeniz. Yardım alayım sizden gülücük

İnternetten araştırdım. Şunları buldum:

1.) Bleu De Chanel . Bu parfümü neredeyse beğenmeyen yok. Ama chanel markasına göre bu kokunun kalıcılık açısından çok vasat olduğunu birçok kişi dillendirmiş. Başlangıçta kolonya gibi kokuyormuş gülücük

2.) Chanel allure. Bu da kafama yattı bayağı.

3.) Hugo boss. Çeşitleri pek incelemedim açıkçası. Diğerlerine göre nispeten daha ucuz.

4.) Giorgio armani code.

Açıkçası hermese bakmadım. Siz hermesin hangi kokusunu kullanıyorsunuz?

Aradığım özellik: Öncelikle kalıcı olması tabiki. Bıktım hemen uçup giden kokulardan. Bir de yaşıma hitap etmesi. Yani genç işi ve hafif koku olması.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-07-2015, Saat:11:57 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
~Laedri~
Ben Hermes in

Terre Hermes voyage

Hermes D'hermes

Ve Hermes un jardin sur la Nile yi kullanıyorum

Ama favorim voyage hem Kalıcı hemde ferah ve taze kokusu ilk başta limon gibi kokar fakat 5-6 dk sonra koku Bambaşka birşey olur ardından yine aynı şekilde değişir..

Ayrıca Armani code yi hiç tavsiye etmem ben hiç beğenmedim ve hiç Kalıcı değil
Paco rabbanne Kalıcı ve Güzeldir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-07-2015, Saat:12:03 AM, Düzenleyen: fenafillah.
~Laedri~
Birde favorilerim Arasında yves saint Loren parfümleri var.. Biraz uç nokta kokuları ama hem Kalıcı hemde çok orjinal kokuları var bu adamın

Ama fiyat olarak baya Pahalı bunlar ben Paris'ten getirmiştim tr de fiyatlar yüksek olabilir gülücük

Birde hem Kalıcı hemde hafif kokular Hermes dışında rastlamadım

Ama biraz ağırımsı olsun kış kokusu olsun dersen christian dior homme intense edp yi öneririm bunlar benim yaz ve kış kokularım öyle herkese de söylemem Mesud :D sende bu kokuları alırsan söyleme derim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-07-2015, Saat:12:13 AM, Düzenleyen: fenafillah.
General
Teşekkür ederim öneriler için. Yazdığınız parfümleri müsait zamanımda inceleyeceğim inşaAllah. Kitaptan birkaç meseleye bakıp yatayım ben, sabah staj var yine. Neyse yarın bitiyorgülücük Hadi hayırlı geceler.

Not: "Ama fiyat olarak baya Pahalı bunlar ben Paris'ten getirmiştim tr de fiyatlar yüksek olabilir" Baktım fiyatlarına Chanel'le aynı gibi. 400 tlyi geçmesin de ,öğrenci adamız sonuçta gülücük 31 ciltlik Mebsut fiyatı kadar bir parfüme para vereceğim gibigülücük İmam Serahsi bu yazıyı okuyor olsaydı kemikleri sızlardı her halde. Benim 14 yılda yazdırdığım kitabı bir parfümle mi kıyaslıyorsun diye gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.