Ama onun dışında Hermes ve Chanel bu işin gerçekten üstadları
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
en pahalı parfümler mişşş
en pahalı parfümler mişşş
Ama onun dışında Hermes ve Chanel bu işin gerçekten üstadları

İnternetten araştırdım. Şunları buldum:
1.) Bleu De Chanel . Bu parfümü neredeyse beğenmeyen yok. Ama chanel markasına göre bu kokunun kalıcılık açısından çok vasat olduğunu birçok kişi dillendirmiş. Başlangıçta kolonya gibi kokuyormuş

2.) Chanel allure. Bu da kafama yattı bayağı.
3.) Hugo boss. Çeşitleri pek incelemedim açıkçası. Diğerlerine göre nispeten daha ucuz.
4.) Giorgio armani code.
Açıkçası hermese bakmadım. Siz hermesin hangi kokusunu kullanıyorsunuz?
Aradığım özellik: Öncelikle kalıcı olması tabiki. Bıktım hemen uçup giden kokulardan. Bir de yaşıma hitap etmesi. Yani genç işi ve hafif koku olması.
Terre Hermes voyage
Hermes D'hermes
Ve Hermes un jardin sur la Nile yi kullanıyorum
Ama favorim voyage hem Kalıcı hemde ferah ve taze kokusu ilk başta limon gibi kokar fakat 5-6 dk sonra koku Bambaşka birşey olur ardından yine aynı şekilde değişir..
Ayrıca Armani code yi hiç tavsiye etmem ben hiç beğenmedim ve hiç Kalıcı değil
Paco rabbanne Kalıcı ve Güzeldir
Ama fiyat olarak baya Pahalı bunlar ben Paris'ten getirmiştim tr de fiyatlar yüksek olabilir

Birde hem Kalıcı hemde hafif kokular Hermes dışında rastlamadım
Ama biraz ağırımsı olsun kış kokusu olsun dersen christian dior homme intense edp yi öneririm bunlar benim yaz ve kış kokularım öyle herkese de söylemem Mesud :D sende bu kokuları alırsan söyleme derim :D
Hadi hayırlı geceler.Not: "Ama fiyat olarak baya Pahalı bunlar ben Paris'ten getirmiştim tr de fiyatlar yüksek olabilir" Baktım fiyatlarına Chanel'le aynı gibi. 400 tlyi geçmesin de ,öğrenci adamız sonuçta
31 ciltlik Mebsut fiyatı kadar bir parfüme para vereceğim gibi
İmam Serahsi bu yazıyı okuyor olsaydı kemikleri sızlardı her halde. Benim 14 yılda yazdırdığım kitabı bir parfümle mi kıyaslıyorsun diye
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi