Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
en pahalı parfümler mişşş
en pahalı parfümler mişşş
Bende sarı kutulu olanı var buarada birde siyah kutu koku olarak çok az farklı diye biliyorum ben
Eğer yurtdışında tanıdık varsa oradan getirtmek daha kolay olur
Ben arkadaşım vesilesi ile Paris'ten getirtiyorum daha uygun oluyor
Beğenmediğim nokta ise kokunun ben buradayım dememesi oldu. Koku yapışıyor yapışmasına da, etrafa yayılımı az. Kış-yaz kullanılabilir bence. Bendeki edp olunca mı bilmiyorum çok hafif koku değil. Yorumlarda da öyle yazıyordu, edp edt'den daha yoğun diyordu.Terre D'Hermes alsaydım ben buradayım derdi de kör alış yaptığım için riskli kokuyu tercih etmedim

Acaba deodorantını da mı alsam? Böylelikle kokunun yayılımını destekler diye düşünüyorum.
Ben sizin gibi yurtdışından getirtemedim. Mecbur pahalı almak zorunda kaldım
Sizdeki edt idi. O nasıl kalıcı mı? Sabah çıktığınızda 4-5 saat kokuyu hissediyor musunuz? Ben daha kalıcı olsun diye edp almıştım. Ama hiç de öyle çıkmadı. İnsan, o kadar para verdik, bari 4-5 saat kalsaydı demiyor değil 
Acaba tenime mi uymadı diye düşünüp, kıyafetime de sıktım. Ama onda da kalıcılık göremedim. Hafif kokuların belki de hepsi böyle; ama o zaman da parfüm kullanmanın amacına ulaşılmamış oluyor. Bu yüzden bundan sonraki tercihlerim biraz ağır olan kokular olacak.
Zaten yazdığım o iki parfüm arasından tercih yaparım. Bu arada sizin tavsiyelerini uygulamış oluyorum gibi. İlki öyle oldu. İkincisi felan da öyle olacak gibi.Her konuda ortayolu tutmayı tavsiye eden bir rasülün ümmetiyiz. Dolayısıyla kokunun ağırlığı konusunda da ortayolu tutmak icap eder
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi