Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
En özel evlenme teklifleri
En özel evlenme teklifleri
cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he zaten bi kıza 2 güzel söz söyle hemen başlar evlilik hayaline))))))
yooo ne alaka biz salakmıyız iki söze kanacak o değişiir kızdan kıza tamam mıııı ben biri çıkarsa direk sorarım ciddi deilse işim olmaz çünkü DİNİMİZCE uygun değildir zaten sevgili falan........erkeklerde kendini bişii sanyor dim kızlar.....

konuşsun onlar bırak sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,
BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!
NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,
BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE GEREK VAR BENDE EKREM KARDEŞİME KATILIYORUM
HİÇ Bİ KIZ HAFİF DEĞİLDİR bu yüzden bence ne olursa olsun en güzeline layıktır kiii kızlar için evlilik dönülmeyen yolculuktur bu yüzden bayanları hafife almayın hafife alırsanız o sizin hafifliğinizden kaynaklanıyo demektir...:
heheehehehehe..

Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en güzel evlenme teklifi aileni göndermen
Wayss senden böle bi güzellik beklemezdim ilerlerme war hee:D

cennet_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE GEREK VAR BENDE EKREM KARDEŞİME KATILIYORUM
HİÇ Bİ KIZ HAFİF DEĞİLDİR bu yüzden bence ne olursa olsun en güzeline layıktır kiii kızlar için evlilik dönülmeyen yolculuktur bu yüzden bayanları hafife almayın hafife alırsanız o sizin hafifliğinizden kaynaklanıyo demektir...:heheehehehehe..
HAFİFLİKLE ALAKASI YOK.EVLİLİKLERDE AİLELERİN TANIŞMASI KADAR CİDDİ Bİ MESELE YOKTUR.AİLELERİN TANIŞMASI KARŞIDA Kİ İNSANIN BU KONUYA VERDİĞİ ÖNEMİN Bİ GEREKÇESİDİR...
KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,
BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!
NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,
BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi