Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
En özel evlenme teklifleri
En özel evlenme teklifleri
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee tabi sizin için hava hoş...
Yayıl koltuğa gelsin kahfe ayağına... Kız cağaz tirtir, yüz kıpkırmızı.. Yazık değil mi?
İsteme törenlerinde erkek tarafında olmak zevkli oluyo.(abimide, ablamıda evlendirdim bilirim o yüzden ikisinde)
Ama kızın çeyizi götürülürken adattendir diye para veriyolarmış bnim cahaletim bilmiyodum keriz gibi pazarlık yapmadım bide adamın uzattığı paraya gerek yok dedim Allah tan adam zorla soktu cebime 100 kağat
Enişete beyi çok seviyorum ya...
gerek yok ha

bu kıza para vermeye değmez gibi bir anlam olmuş sühimciim naptın sen
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee tabi sizin için hava hoş...
Yayıl koltuğa gelsin kahfe ayağına... Kız cağaz tirtir, yüz kıpkırmızı.. Yazık değil mi?
İsteme törenlerinde erkek tarafında olmak zevkli oluyo.(abimide, ablamıda evlendirdim bilirim o yüzden ikisinde)
Ama kızın çeyizi götürülürken adattendir diye para veriyolarmış bnim cahaletim bilmiyodum keriz gibi pazarlık yapmadım bide adamın uzattığı paraya gerek yok dedim Allah tan adam zorla soktu cebime 100 kağat
Enişete beyi çok seviyorum ya...
gerek yok ha
bu kıza para vermeye değmez gibi bir anlam olmuş sühimciim naptın sen
ALIN KURTARIN BENDEN OLMUŞ

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AAAAAAAAAAAA ŞİMDİ DEVİR DEĞİŞTİ OĞLANLAR İSTENİYO ARTIK
doğruya doğru yani
resmen istemey gitmesler bile
tavlayıp kendilerini istetene kadar akla karayı seçiorlar

kendilerini kılıktan kılığa sokuyorlar
vermedikleri taviz kalmıyor...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he zaten bi kıza 2 güzel söz söyle hemen başlar evlilik hayaline))))))
yooo ne alaka biz salakmıyız iki söze kanacak o değişiir kızdan kıza tamam mıııı ben biri çıkarsa direk sorarım ciddi deilse işim olmaz çünkü DİNİMİZCE uygun değildir zaten sevgili falan........erkeklerde kendini bişii sanyor dim kızlar.....
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi