You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

En özel evlenme teklifleri

En özel evlenme teklifleri

kimya-yı saadet
RE: En özel evlenme teklifleri
gülücük hee tabi sizin için hava hoş...
Yayıl koltuğa gelsin kahfe ayağına... Kız cağaz tirtir, yüz kıpkırmızı.. Yazık değil mi?gülücük
İsteme törenlerinde erkek tarafında olmak zevkli oluyo.(abimide, ablamıda evlendirdim bilirim o yüzden ikisinde)
Ama kızın çeyizi götürülürken adattendir diye para veriyolarmış bnim cahaletim bilmiyodum keriz gibi pazarlık yapmadım bide adamın uzattığı paraya gerek yok dedim Allah tan adam zorla soktu cebime 100 kağatgülücük
Enişete beyi çok seviyorum ya... gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: En özel evlenme teklifleri
delüüüüüüüTongueTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delüüüüüüüTongueTongue

Sni isterlerken çağat bni...
Lişan tepsisi fn tutiyim... Artık tecrübeliyim.. Acımamkarizm
Enişteye fln da söylersin sağlam gelsingülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: En özel evlenme teklifleri
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülücük hee tabi sizin için hava hoş...
Yayıl koltuğa gelsin kahfe ayağına... Kız cağaz tirtir, yüz kıpkırmızı.. Yazık değil mi?gülücük
İsteme törenlerinde erkek tarafında olmak zevkli oluyo.(abimide, ablamıda evlendirdim bilirim o yüzden ikisinde)
Ama kızın çeyizi götürülürken adattendir diye para veriyolarmış bnim cahaletim bilmiyodum keriz gibi pazarlık yapmadım bide adamın uzattığı paraya gerek yok dedim Allah tan adam zorla soktu cebime 100 kağatgülücük
Enişete beyi çok seviyorum ya... gülücük
kahkaha ablamda gittiğinde üzülmüştük ama ya ebrar ablam bnm ellere gitti sinir
3 kız var 1 i gitti 2 başımda gülücük
onlarda gittimi acısını fena çıkarcaz kız evinden
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunların hepsi banelTongue

hepsinden aldım hepsinide geri çevirdimTongue

E Peki Güzel Olanı Söyle de Yani En Çok Nasıl Mutlu Edebiliriz.. yani Ömrünün Sonuna Dek Unutamıycak Hatta Her Aklına Geldiğinde İçini yakıcak Birşey Olması Gerek DEğilmi
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delüüüüüüüTongueTongue

Sni isterlerken çağat bni...
Lişan tepsisi fn tutiyim... Artık tecrübeliyim.. Acımamkarizm
Enişteye fln da söylersin sağlam gelsingülücük

aaaa tabikide seni çağırcam.senden daha tecrübeli var mıTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Doğum günü hediyesi
Ona doğum gününde evlenme teklif etmeye ne dersiniz? Tüm sevdiklerinin bulunduğu bir ortamda bu soruyu duymak inanın çok hoşuna gidecektir.

İŞTE BU ÇOK HOŞUMA GİDERDİİİİİİİSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya olm sen kızı aldıktan sonra unutsa ne olur unutmasa ne olurgülücük

En Azından Her Kalbimi Kıracağı Zaman Aklına Gelir Biraz Düşünmesini Sağlar O Yüzden Çok Değerini Göstericek Brişey Yapmak Gerek
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bence de kıza ne kadar değer verirsen ona göre evlenme teklifi yapılır en son aileler girer kız isteme usülü olmadan olmaz zaten ama önce kıza birebir evlenme teklifi yapsın kabul ederse aileler girsin araya...gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2008, Saat:08:53 AM, Düzenleyen: cennet_nur.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.