You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ELİFLAMRA DOĞMUŞ BUGÜN..

ELİFLAMRA DOĞMUŞ BUGÜN..

© 9492.698875 ©
RE: ELİFLAMRA DOĞMUŞ BUGÜN..
dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana siteden yorum yazdim yazacagim hersene :D şarki gibi oldu :D ALLAH saglikli ve iman dolu sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu gecirmeni nasip eylesin inşallah gülücük RAHMAN VE RAHİM OLANA EMANET OLASİN İNŞALLAH gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-08-2009, Saat:01:48 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
((Meksikalı))
bak buna dayanamam işte izin verirseniz bunu abartmak istiyorum çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu olduuuuum inanılmaz sevindim minnettarım size Allah ellerinizi bırakmasın gülücükCESSES özel olarak kutladı onada minnettarım harika.....

keşke kutlama imkanımız olsa doğum günlerimizi ne güzel olurdu ya süper olurdu

niye böyle oldu bilmiyorum simay ya çıldırdım ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
estafurullah tşk ederim :D dikkatimi cekti bugün doganlar yerinde :D baktim konuda acilmamiş dedim bi kutlim sonra baktim simay acmiş :D masrafa ne gerek var kutlariz böylede şimdi gider bi kac pasta resmi mum felan koyarim ben ifadeifadeifadeifadeifadeifadeifade kahkaha ama tabi canli olmasinin ayri bi keyfi güzelligi var :D artik cagirrisin kolu komşu ifade selametle kal inşallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-08-2009, Saat:01:43 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
((Meksikalı))
internetin nimetleri zaten bakıyorum herkes msn den çözmüş işi kahkaha

kimse zahmet edip gelmicek galiba Bööö

banada teomanın bugün benim doğumgünüm şarkısını acıklı acıklı dinlemek düşecek ama hayır bunu yapmicam forumdan keyfime bakıcam böyle kutlamakta güzel gaayet mutluyum gayet de keyfim yerinde

tabi yalovalı biri pasta alıp gelirse fena olmaz hani anladin

sağol Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
madem doğmuş, iyiki doğmuş ifade

Allah hayırlı ve uzun ömürler versin

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
iyiki dogdun iyiki varsın seyma hayatta ne ögrendiysen hepsi senin hazinendir iyi veya kötü hepsini sakla ve zamanı gelince kullanman dilegiyle
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
sezen aksu he:D:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.