Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ELİFLAMRA DOĞMUŞ BUGÜN..
ELİFLAMRA DOĞMUŞ BUGÜN..
sağolasın hepiniz mutlu olursunuz inşallah bir ömür boyu sanal alemdeki serüvenimin sonuna yaklaşırken güzel oldu bu diyaloglar gerçekten bu forumda reeldede görüşmek arkadaş olarak kalmak istediğim insanlarla karşılaştım güzel vesileler oldu
hiç tahmin edemeyeceğim kadar iyi , bana biçok iyi fikir kazandırmış bazı konulardaki ön yargılarımı yıkmama vesile olmuş daha geniş çerçeveden düşünmem konusunda bana sorular sordurmuş zihnimi ''anlam'' üzerine yoğunlaştırmış kaliteli fikirlerle tartıştım ve oldum..
HUZUR SİZİNLE OLSUN ...
....Düşüncelerin qayet olumlu ve doqru...dileklerin için AMİN ve tşkler Şeyma
her qidişlerin önüne acilacak yeni kapilarin en qüzel anahtari olsun inşallah...
"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."
Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..
"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."
Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: 20551i45b525na7j.gif]](http://img30.imageshack.us/img30/3285/20551i45b525na7j.gif)