You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ELİFLAMRA DOĞMUŞ BUGÜN..

ELİFLAMRA DOĞMUŞ BUGÜN..

((Meksikalı))
RE: ELİFLAMRA DOĞMUŞ BUGÜN..
harika ötesi

sağolasın hepiniz mutlu olursunuz inşallah bir ömür boyu sanal alemdeki serüvenimin sonuna yaklaşırken güzel oldu bu diyaloglar gerçekten bu forumda reeldede görüşmek arkadaş olarak kalmak istediğim insanlarla karşılaştım güzel vesileler oldu
hiç tahmin edemeyeceğim kadar iyi , bana biçok iyi fikir kazandırmış bazı konulardaki ön yargılarımı yıkmama vesile olmuş daha geniş çerçeveden düşünmem konusunda bana sorular sordurmuş zihnimi ''anlam'' üzerine yoğunlaştırmış kaliteli fikirlerle tartıştım ve oldum..
HUZUR SİZİNLE OLSUN ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
oda qüzel sanaldan zamani qelince qitmek ama qitmeyi sorun edenler bile var...herşey yerinde ve zamaninda qüzel sonra qideceksin vazqececeksin...bi yere baqimli olmak helede bu sanal ise yalniş olur gülücük ....Düşüncelerin qayet olumlu ve doqru...dileklerin için AMİN ve tşkler Şeyma gülücük her qidişlerin önüne acilacak yeni kapilarin en qüzel anahtari olsun inşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-08-2009, Saat:03:05 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Forumcu
kusura bakmasın doğmuş ama 1 oyunu esirgiyor bizdenanladin

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ben iyiye iyi demem iyi bana oy vermeyince ifade

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.