You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ekim ayı üyesini seçiyoruz

Anket Başlığı: ekim ayı üyesini seçiyoruz

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
kurasaki ichigo 13 (61.90%)
Alegria 8 (38.10%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 21 (100%)

ekim ayı üyesini seçiyoruz

Profesör
RE: ekim ayı üyesini seçiyoruz
şecilen kim olursa olsun ben kesinlikle layık olduğuna inanıyorum çünkü burdaki herkes ayrı bir özelliğe sahip
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
2 arkadaşa da başarılar..

oyumuzu kullandık..gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Çok Özür Dilerim Ama Bu Seçim Yeniden Yapılsın...Benim İçin Bi Önemi Yok Artık..: )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kurasaki ichigo'ya verdim :p
Eğer ayın üyesi olursan başını çok ağrıtıcam kurasaki şimdiden bil yani :p anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
tamam ben arkadaşlarla konuşurum bu konuyu senin gitmek istediğini yerine başka bir üye seçilmesini istediğini iletilirm
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Senin için bir önemi olmalı alegria gülücük Siz iki arkadaşımız kendilerinden son derece memnun olduğumuz üyelerimizsiniz.Lütfen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
İki kardeşime de başarılar gülücük
Hayat günlük defter yaprağı; hazan gelir dökülür .Gelirken ne getirilir ki ? Giderken ne götürülür ? Dertle anlaş devâ bul, üzüntü kalbi sömürür.Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür.
Sagopa Kajmer
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.