You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Efendimiz (s.a.v) İçin Yasin

Efendimiz (s.a.v) İçin Yasin

Profesör
RE: Efendimiz (s.a.v) İçin Yasin
bende bilirim az çok nedir hurafeler ve hurafelere karşıyımda, peygamberimizi rüyada gören görmüşse görmüştür, şeytan Efendimiz s.a.v. in kılığına giremez bu sabittir..

Ayrıca ben 10 adet alıyorum
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Kardeşim benimde demek istediğim bu.Mesele rüyada görmek veya görmemek değil.Mesele bir Yasini şerifi okumak anlatabiliyor muyum ? Rüyada görülmesi veya görülmemek değil;Ümmetim diye ağlayan Efendimiz için bir Yasin okumak istiyoruz.Amacımız Efendimizin mübarek ruhlarıne hediye etmek.Aşırı tepki verenlereydi sözüm onun yerine;"Kardeşim doğrusu budur,böyle söyler hocalarımız.İncelemenizi rica ediyorum" deselerdi bende güzellikle incelerdim.Ama verilen tepkilere bakın Allah rızası için,siz söyleyin.Müslümanlar böyle tartışmalı mı ?
Allah razı olsun..
[Resim: giphy.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Arkadaşlar Yasin alacak olan alsın katkıda bulunsun konuyu saptırmayın!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Kardeşim biz kavga etmek veya tartışmak istemiyoruz.Bana diyebilirdiniz ki "bu sebeplerden dolayı yaptığınız yanlış,böyle olmalı" Eyvallah ! Ama Allah rızası için,konuya bakın cevaplarınıza bakın.Sakince veya alay etmeden deseydiniz elbette kimsenin kalbi kırılmazdı.
Kalın selametle.Okuyanlardanda okumayanlardanda Rabbim razı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Eğer yetkiniz varsa hesabımı ve konuyu siler misiniz acaba ? Forumda kargaşa çıkarmak istememiştim.Ya anlatamadım yada anlaşılamadım ama artık forumu kirletmek istemiyorum.Sizden ricam hesabımı ve konuyu silin..
Okuyan Nazlıcan kardeşime ve size ayrı bir teşekkür ediyorum.Sağolun,Rabbim yolunuzdaki taşları kaldırsın Yar ve yardımcınız olsun İnşaAllah.
Dua ile..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.