You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

" HACI "
RE: ECRİN_ZÜLEYHA

ayy aşk olsun şekerm bnim samimiyetm yüzündn kendine kötü diyemezsn çok kızdm valla...sende çok şekersn canımcm...herşey gönlün gibi güzel olsn inşaallah.... rosegul (nerelerdesn ya özlettn kendini kaçak şeker :sırıtık: )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
canmcimmmmmmmmmm sende ka gündür girmiyosdun veya biz karşilaşmiyorduk Big Grin seni özledim yoklugun farkedildi valla gülücük seni sevene ne mutlu bende seviyorum ALLAH imda sevsin seni inşallah rosegul ALLAH her daim seninle olsun rosegul
Degerli Rose Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
ayyy amin amin amin canım allah razı olsn...evet gülüm bakamıyorm kaç gündr zamnm olmuyor...şeymacıgmn dediği gibi sevilmek özlenmek güzel hele de sizin gibi iyi şeker insanlar tarafndan olunca daha da güzelleşiyor şükür :sırıtık: en emin olana emanetsnz...yoklugumda akıllı durun tamm? :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Degerli Rose Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
selamun aleykum..
sıst bu kıza neden kımse bısı yazmıo
bole melek gıbı bı kızı nerden bulcaksınız baska :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
ayy kurban olurum onaaa benn inşallah gelirse msjımı okurrrr çok özledim kayplırı karıştıı yhaaaaaaa bitanecik kankammmmm...rosegul :utanmak onu çokkkkkk seviyorumm yokluğu belliii...Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.