You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ECRİN_ZÜLEYHA'nin DOGUM GÜNÜ

© 9492.698875 ©
Sevgili ve saygi deger forum üyeleri bugün ECRİN_ZÜLEYHA' nin DOGDUGU GÜNÜ BU KONUYU BANA ACMAK NASİP OLDU ÇOK ŞÜKÜR rosegul

[Resim: a1wo8nq1.jpg]

Sende bu ''GÜL'' gibi peygamberimize acilirsin inşallah sünnetlerini hayirli şekilde ihya ederek hayatina uygulayarak ve bu ''LALE''gibi ALLAH' a acilirsin onun rizasini kazanarak inşallah rosegul

Degerli ECRİN_ZÜLEYHA senin gibi efendi, ahlaklı ve temiz kişilerin islam Ümmeti içinde olmaları ve bu dairede olmaları böyle kişilerin dünyayı teşrif edişini kutlamak istiyorum inşallah rosegul ALLAH' im senden bir ömür razi olsun,yaptigin en küçük güzelliklerden verdigin mutluluklardan inşallah rosegul

Alemlerin Rabbi olan ALLAH im seni bu dünyada var oldugun günlerin üzerinden acisiyla tatlisiyla uzun zamanlar gecirtti ve hayirlisi ile gecirir inşallah....Var kilindin ve dünyaya getirildin...Koskoca kainatin içinden tam da bize göre hazirlanmiş dünya adli evinde agirlandin ve agirlaniyorsun yillardir ve biliyorum bugün senin dogum günün dünya evinde ALEMLERİN RABBİ' nin misafiri olarak yaşiyorsun yillardan beri ve BUGÜN BİR YENİSİ BAŞLADİ HAYİRLİSİ İLE İNŞALLAH rosegul

islamiyet’te doğum gününü kutlamak, Allahü teâlâya şükretmek vardır. Peygamber efendimiz, Pazartesi günü oruç tutardı. Sebebini sorduklarında, (Bugün dünyaya geldim. Şükür için oruç tutuyorum) buyurdu. (Hak Sözün Vesikaları)

Allahümme innî es'elüke-ssıhhate vel-âfiyete vel-emânete ve hüsnel-hulkı verrıdâe bilkaderi birahmetike yâ Erhamerrâhimîn
manasi : (Ya Rabbî! Senden, sıhhat ve âfiyet ve emânete hıyânet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden râzı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, bunları bana ver!) bu dua'yi senin için RABBİMDEN İSTİYORUM BUGÜN VESİLESİYLE İNŞALLAH rosegul

Dogum gününü kutluyorum hayirlisi ile inşallah; bugününde,gelecek günlerinde ve bir bütün olarak hayatinda Rabb'i Rahim'den senin için hayir,saadet,huzur ve başari diliyorum ve hayatinda hayirli yolculuklar diliyorum inşallah rosegul
ALLAH' im seni sevenlerinden ayirmasin sevdiklerine de kavuştursun inşallah rosegul

NUR yolunda sevdiklerinle beraber hayirli bir şekilde ömrünü tamamlaman ve kurtuluşa ermen dilegiyle inşallah selametle kal inşallah...Rahman ve Rahim olan seni en sevdigi kullari arasina alsin inşallah rosegul selam,sevgi ve dua ile rosegul...© CESSES ©
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ECRİN_ZÜLEYHA'nin DOGUM GÜNÜ
[Resim: 27877017.png]
daha nice mutlu yıllara canım gülücük
iyiki doğdun gülücük
Rabbim nice huzurlu ve hayırlı uzun ömürler nasip etsin sevdiklerinle gülücük:beraber [Resim: dey63a.jpg]

buda pastan gülücük
inş.. beğenirsin gülücük
canım benim....gülücük
seni çoooook seviyorum..Askim
herşey gönlünce güzel olsun....
Askim
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
selamun aleykum..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kımın dogum gunu warmıs hıc haberım yk desem yalan olur bn acıcakdım konuyu gene bnden once davranmıslar. Neyse İyiki doğdun sonradan olan öz kardesım. gülücük Rabbım uzun omur demıcem saglıklı ımanlı bı omur nasıp etsın o omurde bızde olak yanlarında bızı ayırma olurmu.
Şu sıteyı kuran ekremden de allah razı olsun senın gıbı bı kardesım oldu. allah razı olsun hem ondan hem senden en zor gunler de yanımda oldun.. duanı esırgemedın allah tekrar razı olsun kardesım senden

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Ben de Züleyhacığımın doğum gününü kutluyorum.flow
İnşaallah hüzünler yüreğine uğramaz ömrün huzurlu, mutlu, hayırlı sevdiklerin ile birlikte hayırlı güzel geçer.
Rabbimizin rızasına uygun bir hayatın olmasını sonunda da kurtulanlardan olmanı diliyorum.
Yolun hayır varış yerin cennet olsun!rosegul
Selam ve du'ayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
çiçek'in dogum gununu en içten dıleklerımle kutlarım.
allahım bundan sonrakı gunlerını bugunku gıbı kendısını unutmayan hatırlayan dostları ve sevdıklerı ıle bırlıkte geçirmesını nasıp etsın inşallah.yuregındekı saflık ve temızlıgın hem dunya hayatınıhem hayatını olumlu etkılemesını temennı ederım Allah(c.c) tan.
en guzel ve mutlu gunler Onunla olsun...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
[Resim: 18103981.png]
DÜNYADA EŞSİZ BİR GÜZELLİK VARSA ODA KALBİNDENDİR

HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBİNİN GÜZELLİĞİ GİBİ GEÇSİN

SEVENLERİN İÇİN

İYİ Kİ, VARSIN!!

İYİ Kİ, DOĞDUN!!!

[Resim: 41875588.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-06-2009, Saat:11:40 AM, Düzenleyen: Sükut.
Acemi Üye
doğum günün kutlu olsun ecrin züleyha
yaşın kaç olursa olsun sağlık mutluluk başarı seninle olsun.
Sanma şahım herkesi sen sadıkâne yâr olur.
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur.
Sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur,
yâr olur ağyâr olur serdâr olur didâr olur.

Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor;
Bir hilal uğruna, yâ Rab, ne Güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!..
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhîd'i...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi...
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
"Gömelim gel seni târîhe!" desem, sığmasın!!!...
M.Akif ERSOY

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.