You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ECRİN_ZÜLEYHA'nin DOGUM GÜNÜ

ECRİN_ZÜLEYHA'nin DOGUM GÜNÜ

S3Nİ S3VİYORUMM
RE: ECRİN_ZÜLEYHA'nin DOGUM GÜNÜ
canımmmmm kankimmn konunsunu açmayı çok istiyordum nasip olmadı neyse.şimdi yazıyorum ya allahtan içim rahatladı.kutladım kendisini ama burdanda kutlamak daha farklı onu çooooooooook seviyorum çok temiz çok tatlı bi kızdır.İyiki tanışmışm çok mutluyum.Gerçekten o iyi bir dost Geç yazdığım için özür diliyorum kendisinden..O benim için çok özel biri.Derdimi anlayan ve beni her zaman beni dinleyen biri.Ve bana çok benziyo huyları.Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarim.Nineciğimm 100. yaşın kutlu olsun..rosegul rosegul rosegul rosegul:utanmak(Oda bende pek giremiyoruz ama okur inşallah)......:rose rosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
cesses güzel duan ve bu günü unutmadığın için çok tşk ederim çok duygulandım ve bir okadar da mutlu oldum...Allah hepinizden razı olsun....

Herkesin yorumu çok içten çok güzel ve benim için hepsi de çok özel ve değerli....

Bu kadar dostça samimiyeti ve güzel dualarla yoğunlaşan yorumları göz ardı edemem,cevapsız bırakamam o yüzden ayrı ayrı teşekkür etmek yerine toplu yorum yazmak tercihimdir... gülücük

Beni unutmayıp doğum günümü en içten dualarıyla kutlayan arkadaşlarım gerçekten de sevgi sahte sözcüklerle dile getirilmez asla..sevgi gerçekse onun adına söylenilen söz de davranışlar da gerçektir....ancak gerçek sevgiye,dostluğa,kardeşliğe ve çok güzel bir kalbe sahip olanlar içindekileri bu kadar derin yansıtır...

Demekki kardeşlik,dostluk bu kadar yüceymiş ki güzel sözcükler güzel bir kalbe sahip olmanın aynası olabiliyor....

DUALARINIZA "HEPBİRLİKTE" kelimesini ekleyerek "AMİN AMİN AMİN" diyorum...hepbirlikte iman,sağlık,afiyet dolu senelere inşaAllah.... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2009, Saat:10:53 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
LoadinG....*
ben ayrı tesekkur ısterım banane :D toplu kabul etmıoruz :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
kabul etmıorum :TongueTongueTongue

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
dualarin için ALLAH im razi olsun inşallah... hakediyosun güzellikleri ve degerleri Wink var oldugun sürece inşallah bu böyle devam edecek inşallah..ALLAH in izniyle rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-06-2009, Saat:09:35 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.