RE: düşün ki o bu konuyu okuyacak..ona ne söylemek isterdin?
sedef,
bu son iki haftamız, hatta onbeş günümüz. iki yıldır seninle beraberiz. seninle ilk tanıştığımız günü dün gibi hatırlıyorum. adını ilk duyduğum, seni tanımazdan evvel çizimlerine hayran kalıp kıskandığım günleri de. ben resim hayatıma başladım başlayalı pek iyi şeyler olmadı, hayırlısı buydu evet. belki de hayatımın geri kalanında yapacağım büyük hataları şimdiden yapıyorum ki ileriye birşey kalmasın. ee ne der serkan hhoca, ağaç yaşken eğilir, odun oldu mu kıracaksın. kırılmamak içindi belki de ne bileyim.
seni tanıdığımda komplike biriyle karşı karşıya olduğumu anlamıştım. ama nedense gönlünü kazanmaya cehdettim, kısa sürede başardım da. bana aannee demeni hayatım boyunca özleyeceğim (:
seninle geçen yıl yine bu zamanlarda başka bir evden ayrılma macerası yaşamıştık. o kötüydü, ama o zaman birbirimize kenetlenmiştik. ben o günleri sıkıntıyla değil oh be diyerek çektiğim derin bir nefesle hatırlıyorum. çünkü seninle beraber çirkinlikten kurtulmuştuk.
bir yıl, son bir yıl da ikimiz yaşadık. aynı evde, sürekli beraber, aynı okul aynı dersler aynı hocalar. aldığımız notlar bile aynı (: sen benden daha hırslısın evet, ama ben rahatım. neyse konumuz bu değil, sana söylemek istediklerim var..
bir yıl boyunca sürekli dip dibe olmamızdan kaynaklanan çok fırtınalı günler geçirdik. başlarda yeter ki sen üzülme diye sana hep kendimi ezdirdim, evet kelimenin tam anlamıyla ezdirdim, sen de beni bi güzel ezdin. sonra baktım insandan gayrı bir yaratığa dönüşüyorum. saçma sapan melankolik bir insan oldum. şenol hocayla da bu konuda çok konuştuk bunu da itiraf ediyorum (sen asla okumayacak olsan da ) ara tatile girmeden deli fatmayla beni gülüşüren gördüğünde söylediklerini asla unutmuyorum. hatta o mesajlarını saklıyorum. o günü asla unutamayacam kusura bakma. şenol hocayla konuştukça kendime gelir gibi oldum. aslında ara tatilde ben senden ayrılmaya karar vermiştim. ama sonra sen senden başka kimsem yok diye mesaj attığında yine yelkenleri indirdim. çünkü ben herşeye rağmen seni galiba çok seviyorum.
sonra buğra meselen, o da beni bu karar almaya iten sac ayaklarından biri. ve apoya dediklerin. apo da az dedikoducu değil ha :D neyse, duygusal bir konuşma yapıyorum şu an, ehem..
senin kararsızlıkların istikrarsızlıkların beni paranoyak etti. hayatta en nefret ettiğim şey olan trip atma sanatını senden kaptım, kendimden nefret eder oldum. bir de alışveriş manyaklığın beni öldürüyor. bu kadar müsrif olma, makst giyinik olmak, ne giydiğin önemli değil. sen çuval giysen de zekan karakterin aynı, zaradan giyinsen de... ayrıca o kadar kasmana da gerek yok, sen zaten her halinle güzelsin (;
demin seninle yavaştan yapmaya başladığımız veda konumalarından yaptık. daha bu sabah kavga ettik,sen de kızıp gittin, kendine bi apart buldun filan. he evden ayrılma meselesine nasıl geldik. beraber daha fazla devam etmemiz arkadaşlığımıza zarar verecek bu belli. daha bir senede ruh hastası oldumsa ben iki sene daha ne ederim bilemiyorum. tüm samimiyetimle söylüyorum ki sadece ve sadece arkadaşlığımızın devam etmesi için evden ayrılıyorum, senin de düzenini bozarak. bu gerçeği bilsen ne çok kızardın bir daha yüzüme bakmazdın, bahane uyduruyorsun derdim. millete yaptığım üçkağıtları sana anlatmakla hata ettiğimin çok geç farkına vardım, çünkü sana da üçkağıt yaptığımı düşünüyorsun hep. neyse, sana çulsuz kaldım evden ayrılıyorum dedim, yalan.. kısmen doğru ama evden ayrılma sebebim o değil. ankaraya gidiyorum inşallah, bunu sana söyleyemedim. çünkü ankara işi olmasaydı belki gerçekten seneye okula gelemeyecektim. bilmiyorum nasip bu işler geleceğe dair konuşmak çok saçma böyle durumlarda.
ayrılacağımıza üzüleceğim aklıma gelmezdi, son zamanlarda seni sevip sevmediğimi bile bilemez olmuştum, o kadar bezdirdin beni canımdan. ama şu an seviyorum, valla bak. kardeşler nasıl kavga ediyorsa biz de senle öyle didişmişiz. ben sana hep diyordum her huzursuzluk çıkardığında, bak gün gelecek ayrılacaz, bu saçmalıkları hatırlamayacaksın bile, ama bunlar yüzünden kalbimi kırıyorsun diye, sen de hep küçük emraha bağlıyordun, hey gidihey, torunlarına senden çok bahsedecem :D
inşallah ankra işimi öğrenmezsin ben sana söyleyene kadar, bütün okul biliyor bir sen bilmiyorsun bu da çok ilginç. ama dediğim gibi, arkadaşlığımız benim için çok önemli, tek derdim bu. çünkü bana katlanan senden başşka kimse yok :D
ve son olarak herzaman dediğim gibi;
senisseviyoreeee
PEAH!
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.