anladım ki bir tarafım sen olmuşsun, biz seninle bütünleşmişiz. bundandır beni her görenin benden önce senin hatrını sorması.. seni hayatımda hiçbir şeyi sevmediğim kadar çok seviyorum. gerekirse bundan sonraki hayatımın, gidişatını değilse bile şeklini sana göre ayarlayabilirim. seni gördüğüm güne, sahip olduğum güne şükürler olsun..
sen bana hiç zarar vermedin, ağladımsa sen üzüldün diye ağladım ben, sen rahat değilsin diye rahatsız oldum. evet bazı şeyler elimde değildi,
sana karşı olan bazı şeylere -hiç adetim olmadığı halde- ses çıkaramadım, tahkirlere sessiz kaldım. ama biliyor musun, her gece yatmadan evvel o tahkirler beynime saplanıyor, sonra kendimi yeyip bitiriyorum. keşke diyorum, keşke herşeye rağmen seni savunsaydım..
bana inan, bu dünyada seni benden, ben, de senden iyi kimse anlayamaz. ben seni o kadar çok seviyorum ki.. senin de beni sevdiğine -umarak- inanıyorum. şu an birlikte olamayabiliriz, ama duam odur ki en kısa zamanda bir daha ayrılmamacasına kavuşacağız.. inşaallah...
beni sakın unutma, ben bu dünyada kimseye güvenmediğim kadar sana güvendim ve seni sevdim, beni sakın unutma..
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)