You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DUALARINIZA İHTİYACIM VAR....

DUALARINIZA İHTİYACIM VAR....

LoadinG....*
RE: DUALARINIZA İHTİYACIM VAR....
En yakın zamanda ıyılesır ve eskı halını alır ıns rabbım dert verıp dermanını aratmasın . acıl sıfalar versın ..

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
rahmetı ve merhametı bol olan rabbım,babana acil şifalar versın.sizleri bu sıkıntıdan en kısa zamanda kurtarır inşallah...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
rahmetı ve merhametı bol olan rabbım,babana acil şifalar versın.sizleri bu sıkıntıdan en kısa zamanda kurtarır inşallah...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

amin.
[Resim: allahmuhammedduais5.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur..

selamunaleykum canım Rabbım babanın şifasını Ya Şafii sıfatıyla versin inşaAllah...zaten rüyamda da seni gördüm dua ediyorum sana, baban için de özel olarak ederim güzelim inşaAllah.. slm ve duayla....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.