You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Dua istiyorum
Allah yardımcın olsun

imtihan dünyasndayız
her kul bir şekilde imtihana tabii oluyor
sende bu imtihanda sabredip çokca Allaha dua et
özellikle seher vaktinde kalkıp dua et
inşaAllah sorunlarınız çözülür
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Bu Şekilde Yürütülen Onlarca Evlilik Biliyorum..Hepsinde Aynı Sorun..Yorum Yapmak Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama..En Kısa Sürede Bosanmanizi Tavsiye Ederim..Tabi Bunu Söylemek Kolay Bizim İçin Ama Eğer İmkanınız Varsa Bosanin..Bu Benim Kkaderim Deyip Katlanmayin..Hayatınızı Mahvetmeye Değmez..Sabirda Biyere Kadar..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Erkekler, evli olsalar da, nefsen de yenileniyorlar. Hadise budur. Kadınlar -bence- erkeklere oranla ruhen de, bedenen de, manen ve madden de çok daha yorgun, bitkin düşüyorlar.
Dolayısıyla, göz, nefis ve kalpleri itibariyle erkekler "dışarı merkezli" konumundan kendilerini bir türlü "içe dönük" kılamıyorlar...
Tabi ki çevre de bunu tetikliyor:
Yarı açık kadınlar, dekolte kadınlar, mini etekli kadınlar, dar elbiseli kadınlar caddeleri nakış nakış süslüyorlar..
Böyle olunca da erkek kimi zaman bu ağır yükü kaldıramıyor ailesini üzebiliyor...
Hadise budur...
Ailesine saygılı olanlara selam olsun...
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allah razi olsun hepinizden Evet cok zor. Gun gectikce dahada zorlasiyor. Ofkeyle hareket etmek istemiyorum. Suanda bir doktordan yardim aliyorum. Onu terketmeyi artik kafama koydum. Evlatlarim icin bile katlanamiyorum artik. O yokmus gibi davraniyorum onun bana yaptigi gibi. Benim niye birden degistigimi soruyor. Ustume geliyor ama dinlemiyorum artik. Bana sen dayak yemeyeli cok oldu diyor birde. Allahim bana suanda cok sabir veriyor. Ilk firsatta onu birakacagim. Cunku zerre kadar huzurum kalmadi. Cocuklarima bile bakacak gucum kalmadi. Tekrardan Allah sizden razi olsun msjlariniz icin.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.