You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Dua istiyorum
Y_klbk Allahima cok sukur cok sevindim adina. Benimkinin duzelecegini sanmiyorum. Cunku yaptigi seyleri normal goruyor. Suanda yaptigim sadece dua etmek. Cok sagol
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hepimizin de dediği gibi bu dünya bir sınav yeridir..Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez...ne insanlar gördüm zulüm karşısında sadece ALLAH a sığınan..şuan sizi anlıyorum ama bu durumlarda, evlilik durumlarını özellikle tek taraflı karar verilmez..sizin samimiyetinize inanıyoruz ama bu demek değilki sizi çok iyi tanıyoruz..kimse dört dörtlük değildir.eşinizi tanımadan dinlemeden hüküm vermek yanlıştır..bazen insan kendi hatalarını göremez..

iki tarafta dinlenmeli ..şuan siz eşinizin gıybetini ediyorsunuz. ne olursa olsun mahreminiz..bak ne güzel destekte alıyormuşsun..ALLAH a sığınmaktan başka çare varmı gülücük evlilikte şunu yapan kadın benim gözümde cennetliktir...kan kusar kızılcık şerbeti içtim der...

birde bir kelimenize çok takıldım..imanım tam diyorsunuz elbette öyledir biiznillah, babam öldü bizi terketti diyorsunuz...ölüm terkedilmek mi ? onuda alan rabbim değil mi ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-10-2014, Saat:09:45 AM, Düzenleyen: Noyan.
Acemi Üye
S.a Noyan evet haklisin her iki tarafta dinlenmesi gerekiyor. Sonucta tanimiyorsunuz beni. Amacim buraya gelipte kocam hakkinda giybet yapmak degil. Derdimi bir tanidiga anlatmak istemedim burdaki insanlari tanimiyorum ve icimdeki sikintiyi biraz olsun buraya yazip bir dua istemekti. Ailen yasiyormu bilmiyorum insallah hayattalardir Allah uzun omur versin insallah ama imanin ne kadar tam olursa olsun sonucta babam olmus daha yeni Su dunyada Allahtan sonra sigindigim tek kisiydi Hergun yoklugu dahada agirlasiyor yapayanliz hissediyorum kendimi. Sunlari bile yazarken sana gozyasi icinde yaziyorum. Dayanamiyorum iste. Bilmiyorum bu hissetiklerim yanlismi sence
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bak kardeşim herkesin bir hikayesi vardır..benim annem den başka kimsem kalmadı...bende babamı kaybettim..26 yaşında kardeşimi mezara koydum..düştüm..tökezledim..bazen devrildim ama ayağa kalktım..insanlar nelerle karşılaşıyor.ALLAH ın izni ile dimdik ayaktayım neyse

evet yanlışsın ..güçlü olmalısın ..ve ayakta durmalısın ..zayıfsan imanın zayıftır ... iman ile herşeyin üstesinden gelebilirsin .. derman ALLAH ta ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
imanın zayıftır derken yanlış anlaşılmasın ..kendini imanla güçlendirmesin anlamında söyledim...yanlış anlaşılmasın kimsenin imanını sorgulamak bana düşmez
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Noyan kotu amacli soylemedigini tahmin ettim Sagol dusuncelerin icin Sonucta soylediklerinde dogru Allah sanada sabir versin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
derdi veren dermanı sabrıda veriyor..yüce rabbime şükür...yaşıyorsak gereğini yerine getireceğiz..ALLAH ım bu sıkıntılarının mükafatını verecektir..sabır ile teslimiyetten büyük ne var..havf ve reca ile ALLAH sığınmak gülücük

Rabbim yardımcınız olsun inşALLAH
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-10-2014, Saat:11:47 AM, Düzenleyen: Noyan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.