You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...
RE: Dua istiyorum
Din kavramı esiniz icin birsey ifade etmiyor biyerdede isine gelmiyor heralde

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah yardımcınız olsun.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Evet isine gelmiyor mesela oruc ona coookkk zor geliyor Bende imreniyorum baska insanlara beraber kalkiyorlar sahura Beraber oruc aciyorlar ben hep yanliz tuttum
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Uyarıda bulunun eger uygulamazsa siz kendi görevinizi yerine getirirsiniz size karısmadıktan sonra idare edilebilir çocuklar için.

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Evet suanda oyle yapiyorum. Idare ediyorum. Ama icim daraliyor Zaten eve geldigi bi kac saat sonra yatiyo o bile cok suruyor benim icin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allah yardımcınız olsun imkanlarınız baska türlü el vermiyor anladıgım kadarıyla sabredin hakkınızda hayırlısı olsun

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Allahü Teala yardımcınız olsun. İnşallah sabrınızın karşılığını görür ve mutlu olursunuz.
Ben de şu kadarını söyliyeyim:
Evlenirken, muhatapların birbirine sevgileri çok deruni olabilir. Sevginin çok yükseklerde olması, evlenecek kişilerin "evlilik kriterlerini" ortadan kaldıracak da değildir.
Yani sizler, evlenilecek olan beyde, içki, kumar, namaz kılmama, kötü ahlak ve zina gibi kötü hasletlerin olmamasını kendi kriteriniz olarak şart kabül etmişseniz,
Evliliğin öncesinde bunları beyefendiye ifade edebilirdiniz. Evlilikten evvel bu kötü hasletleri yapmayan biri evlendikten sonra neden yapsın? Eğer sonradan olmuşsa, evlendikten evvel ifade ettiğiniz şartları hatırlatmanızda fayda vardır. Yapacağınız budur.
Kolaylıklar dilerim.
Allahü Teala güzellikler kılsın.
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allah sizdende razı olsun, dilerim en kısa zamanda feraha kavusursunuz,imtihan dünyası hayatın neler getirecegini bilemiyor insan.

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.