You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

DoSt Siteniz oLsa ?

Forumcu
DoSt Siteniz oLsa ?
S.a Öncelikle Siz Saygıdeğer Forum Yönetcileri ve üyeleri Ben bu siteyi gerçekten araştırmalarım sonucunda buldum ve kalıcıyım inşallah ama ayriyettende benim kendi kurmuş oldugumuz normal standart forum sitemiz var Reklam olmasın diye asla ve asla sitenin adresini vermemişimdir ama site yetkilileri uygun görürse o sitenin bunda bu sitenin onda paylaşılmasına izin verilecektir

Bilginize Lütfen açıklama yapınız konuyu silmeyiniz Fikir Alişverişi sadece Bu siteyi Çok sevdiğim için paylaşmak Ve bu sitenin adresini sitemizde yayınlamak isteriz ?

DipnotSadYöneticiler Yorum Yaparsa Daha memnun kalırız)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
RE: DoSt Siteniz oLsa ?
böyle bi uygulama yapmamız kurallarımıza aykırı, teklifin için tşkler
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ben dıkkatınızı çekerım saddece yonetıcıler bılgılendırme yapsın dedım aykırı olacak hıcbırsey yok bırlıkten kuvvet doğar demısler ben gızlı veya gızlı mesaj atıp uye toplamaya vs calısmıorum sadece dostluk olabılır arada dıorum sıtelerımızın dahada buyuyup kuvvetlenebılmesı ıcın .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Bu arada Ceyrek_Selahattin admin, yani atmaca.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.