You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

diyanet milletle dalga geçiyor herhalde

diyanet milletle dalga geçiyor herhalde

Forumcu
RE: diyanet milletle dalga geçiyor herhalde
Vakti kendim takip ettikten sonra ne anlamı kalıyor ezanın? :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-07-2015, Saat:06:44 PM, Düzenleyen: paktuna.
Forumcu
Allah' ın ne dediğini, Peygamber' in (sallallahu aleyhi ve sellem) ne dediğini önemsemeyen; Diyanet' in ne dediğini, insanların itibar ettiği alimlerin ne dediğini önemseyen biri için elbette Ahmet Efe' nin açıklaması yeterlidir ancak ben Allah' a ve O' nun Resul' üne (aleyhissalatu vesselam) itaat ettiğim için benim için yeterli değil zira ortada ne ayet var ne de hadis.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
@ Paktuna

Ben de kısmetse bayrama kırsal kesime gideceğim; orada imsak vaktinde özellikle
gözlem yapmayı düşünüyorum inş.

Bu meseleden dolayı mü'min kalbi kırılmamalı; Allah'a ve O'nun Resul'üne ( aleyhissalatü vesselam) itaat bunu gerektirir.. Nazargahı İlahi olan bir kalbi kırmak, oruca erken başlamaktan,
ya da imsak vakti ezan okunup okunmaması meselesinden daha mı az önemlidir?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-07-2015, Saat:09:36 AM, Düzenleyen: Zehan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.