Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
dışlanmak.
dışlanmak.
Ey sevgili kardeşim ertürk ergenç
Gel sende masivadan geç
Çıkar at atlas libasın Hakk katından takva elbisesini seç
Aldanma inse cinse kesret engelini aş ötelere geç
Kalmadı dersen hiç dost takadim
Akrebin kıskacında sıkışmış bu kalbim
Zikr yaradan Hakk'ın
Unutma kalpler ancak O'nu anmakla mutmain
Ey sevgili kardeşim ertürk ergenç
Yer bitirir ömrünü kıskacında bu yengeç
Allah dost de
Bu alçak fani dünyadan geç
dedim kafiyeli olsun:-):-)
sünnetlerimize uymayan şeylerden uzaklaştım..günahtan daha da sakınır oldum..ALLah ım günahlardan mufaza etsin ... tabi bu ortamlarda göz önüne çıkmaya başladı.. 15 yıllık lise arkdaşlarım aman sende bi accayip oldun demeye başladı...
bir gün arkadaşımla telefonda konuşurken..ayyy çok uykusuzum yorulmuşum dedi..hayırdır çocukmu hasta dedim..yok ya akşam falanca yerde idik protestoda idik saat 1 e kadar ( İZMİRDE BİR ARA TENCERE TAVA PROTESTOLARI VARDI
) bu gidişata dur demeliyiz..yobazlaşıyoruz..özgürlük demokrrasi vs vs tam bir chp ağzı yaptı...ya dedim eşin eşi yanında yok... ya sen nasıl bir insansın dedim kadın başına dinini protestoya gidiyorsun...
amannn sende onlardan oldun dedi bana...o an dank etti ..BENİM BÖYLE ARKDAŞIM OLAMAZ...evet onlardan oldum elhamdülillah dedim..ALLAH ıslah etsin dedim ve o gün yolumu seçtim... geçmişteki benim düşüncelerime uymayan tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım
bunu neden anlattım söyleyeyim..şuan düşünüyorum da ALLAH ım beni onlardan uzaklaştırdı...ALLAH yüze bakmış beni o tür insanlardan uzaklaştırmış...şimdi çok arkadaşım yok...çünkü başkasına ihtiyacım yok...
çok insan demek günaha yakın olmak demek....az ve ehli sünnet arkadaşların olsun yeter..takma bence kafana..bol bol oku..bolbol tefekkür et
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi