You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
RE: dışlanmak.
amed kardeş kötülük yapmadım kimseye, öyle bi ihtimalde yok.destek zaten aldım.zaten benim kötülüğüm olmuş olsaydı bu kadar travma yaşayacağıma özür diler af dilerdim onlardan. sebepsiz yere olduğu için ben bunca travmayı yaşadım.keşke ben öyle sansam bu yaşadıklarım kuruntu olsaydı.ama dışlanmayı aşağılanmayı ötelenmeyi küçümsenmeyi o kadar somut ve hissettirilerek yaşadımki yani yaşattılarki bana kuruntu olsaydıda yaşamasaydım keşke.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Anladım ama bunun arkasında mutlaka bir sebep olmalı,bunu da ancak sen kendin çözebilirsin.Çevrenden hiç kimseyle bu konuyu konuşmayı denedin mi?

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Elhamdülillah insan olarak yaratılmışız tabi gülücük ancak size kendinizi dışlanmış hissettiren insanlar, dünyanın parmaklarının etrafında döndüğünü düşünen zavallı insanlardır..Aciziz bu ego niye..bu durumumuz çok komik gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Sizde her paylaşımımı üstünüze alınıyorsunuz kardeşim gülücük valla yok öyle birşey .sevdiğim bir sözdür yeri gelmişken paylaşmak istedim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.