You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

dini konularda kendimi samimi bulmuyorum

dini konularda kendimi samimi bulmuyorum

Acemi Üye
RE: dini konularda kendimi samimi bulmuyorum
aslında elin değmişken birde şu müslüman olmayanlarıda anlatsana gülücük mesela ataist bir aile anne ve baba dedeler ve neneler bir sülale yeni yetişen çocuğa Allah'ın olmadıgını kendi inançları neyse artık aslında gerçek olanın o oldugunu herşeyin yalan olduguna inandırılıyor e biz nasıl ki biyerden sonra anlamsız sorulara dalıyorsak vesvese ve şeytan sayesinde ki bilgelerimiz ilim sahiplerimiz çok kurcalamayın aklınız almaz siz kimsiniz nesinizki sorgulama cürreti gösteriyorsunuz diyolarsa o çocuk da bu şekilde programlanarak büyüyor yani netice olarak ailesi ve büyüklerinden gelen ve inandırılmıs bir çocuk kendisi seçmiyor bi şekilde ona seçtiriliyor bu çocugun günahı nedir ? biraz karısık bi anlatım oldu sanırım ama sonucda soru anlasılır umarım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
anladım, yardımcı olmaya çalışırım inş.. gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
kardeş sen buyur samimi şekilde sana cevap veririm , dönme dolap elemecilerle , hurafecileri boşver buyur arkadaşım ne soruyorsun bilgim varsa cevaplayayım deliller sunarak .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sabırlı ol DuMaN.. gülücük
buna cevabı ehil olan yani kalemşör hocamız cevap versin inş..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
kalemşör iki hadis çakar , iki uydurma çakar , ikide üstüne yorum atar , kurandan ayet ver dediğimizde sapıkmısın sen der geçer : )
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.