You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

dini konularda kendimi samimi bulmuyorum

Acemi Üye
Selâmün aleyküm sevgili arkadaslar benim bi kaç danısacağım konu var öncelikle şükürler olsun namazımı kılarım yaş 26 ve kendimi bildim bileli de kılarım yalnız bu sıralar kılmasam da olur havaları var yani namaz kılarken o eski huzuru bulamıyorum sadece ibadet yapmış olmak için yapıyorum gibi hissediyorum ve kendi kendime de samimi değilsen neden yapasın ki diyorum bu konudan da çok utanıyorum herkesin her istediği olmuyor hayatta ama mutsuz bi hayatt sürüyo olmak beni isyana ve baş kaldırmaya itemez itmemeli... Sonra kendi kendimi sorgulamaya başladım tabi işin içinden çıkamayıncada anlamsız ve cevabı beni aşan onlarca soru oluştu aklımda.. bu soruları düşünmek den bile nefret ediyorum utanıyorum Haşa Allahı yargılamak bana mı düştü yani
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: dini konularda kendimi samimi bulmuyorum
Bu derin bir konu. Çünkü insanlara namaz yanlış öğretilmiştir. Fazileti, yanlış öğretilmiştir. Namazın bir nevi ruhu bu ülkede kaybettirilmiştir. Sana tek bir tavsiyem inançlarını gözden geçir, gerçekten neye inanıyorsun? Allah'ı ne kadar biliyorsun? İman ettim dediğin kitaptan haberin var mı? Bu doğrultuda şimdi bir an evvel vakit kaybetmeden, Kur'an'ı açıp anlayarak baştan sonra okumak. Kafandaki soru işaretleri giderilecektir Allah'ın izniyle. Eğer takıldığın bir şey olursa burada paylaşmaktan çekinme. Gerçekten sana fayda sağlayabilecek insanlar var. Ve sadece buraya gelip bir şeyler paylaşma, öncelikle etrafındaki insanlarla din hakkında fikir alışverişinde bulun. Selam ve dua ile..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
cevap için teşekkür ederim.. bunu bi süredir yapıyorum aklımda olusan sorular dediğim gibi çok saçma sapan şeyler ve bunları etrafdaki dini bilgiye sahip insanlara sordugumda cevap veremez hale geliyorlar yani doyurucu bir cevap bulamıyorlar bunlara imam lar da dahil ve sonuc olarak ben dinden çıkmıs biri olarak görülüyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Rica ederim, aksine sen dini sorgulama cesaretini gösterip gerçeği Hakkı bulma yolunda adım atıyorsun. Allah senin gibi kardeşlerimden razı olsun. İnşallah sayı giderek artacak umutluyum. Etrafında bir imama şunu sormanı istiyorum neyin karşılığında maaş alıyorsun ve aldığın para helal mi? gülücük Kardeşim bana mail adresini ya da fbook'unu yaz rep ile kişisel olarak yardımcı olmaya çalışayım Allah'ın izniyle. Yok dersen buradan da yardım etmek isterim elimden geldiğince
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
nasıl istersen burda da konusabiliriz sonucda aynı şeyleri düşünüp yazmaya yada sormaya çekinen insanlar var ama tabi daha özel soruları skyp yada hotmail adresiini falan verirsen eklemek isterim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Elbette burada yazışmamız herkes açısından faydalı olur, ancak. Bazı arkadaşlar bizleri din düşmanı dinden çıkmış olarak adlandırıyor, sende yukarıda belirtmişsin o insan tiplerinin aynıları burada da var. Rep puanına bakar mısın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
gülücük Kişilerin yorumları sana olumlu geliyorsa + olumsuz geliyorsa - vermen için koymuşlar, mail sistemi kapalı olduğu için iletişim için kullanıyoruz gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
veremezsin yeterli mesajın yok dedi bende yani rep vererek nasıl konusuluyor onu öğretmen gerekecek gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.