You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dershaneler kapatılsın mı? kapatılmasın mı?

Anket Başlığı: Dershaneler kapatılsın mı? kapatılmasın mı?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Kapatılsın 4 (40.00%)
Kapatılmasın 6 (60.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 10 (100%)

Dershaneler kapatılsın mı? kapatılmasın mı?

Üye
RE: Dershaneler kapatılsın mı? kapatılmasın mı?
demokrasi varsa bir ülkede , insanlar istediği eğitim kurumunu açar , isteyende oraya gider , dershane sahipleri kimseyi zorlamıyor bize gelin diye , kimseye silah dayayan yok çocuğunuzu dershaneye gönderin diye , dershane kapatmak resmen totaliter bir uygulamadır .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cemaat ve AK parti arasina nifak sokma çabasdr bu.eğitm sitemini dersane olmadanda yeterli seviyeye getimenn nesi kotu?dönüsturme var kapatma değil.derdi eğitim olana okul kafi.hizmetse o zamanda ÜCRETSZ okuma evleri yeter.yok derdımz baska diyosanz yaygara koparmanz la bu iştn vazgeçeck degilz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Allah sabır versin bizlere...şevkat tokatı olarak görmek gerek diye düşünüyorum ben bu durumu...zamanında hayırları için dua edilen insanlar,namaza kalkılan insanlar,1 oy için saatlerce uçak yolculuğu çekilen insanların şimdi böyle yapması üzücü...Rabbim elbet ferahlık verir bizlere...
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Osman simsek abinin dedigi gibi... evet...

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
cok cok haklísınz can feda kardeşim.aynen katılíyorm.nasíl gelindi bu hale bilmiyorm ama evelallah biz mutedil olucaz.asla karşilik vermicez.anlaşilacak mutlaka yapılan yanlíş..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
özgürlükten söz ediliyorsa , insanlar istediği eğitim kurumunu açar ve eğitim verir , istediği gibi parasını kazanır , ekonomik özgürlükte vardır , isteyen gider dershaneye isteyen gitmez , devlet insanları tek tip eğitime tabi tutmak istiyor , devlete köle olan , onun dediği şeyleri yapan , onun dediğinden başkasını öğrenmeyen tek tip kişilik yetiştirmek istiyor , diyanet ile zaten dini eğitimi kendi istediği şekilde yönlendirerek tek tip din eğitimi yapan devlet , şimdide eğitim ile bunu yapıyor bence , devlet kendi okulundaki eğitim başarısızlığını başkalarının özgürlüğü kısıtlayarak örtbas etmeye çalışıyor , devlet kendisinden öne geçen herkesi yok etmeye çalışıyor bence , totaliter bir rejime doğru gidiyor türkiye , hatta gitmiştir bile apaçık ortada bu .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Aynen öyle...yumuşak huyluluk,kötü muameleye karşı iyi davranmak bizlere hiç birşey kaybettirmez aksine kazandırır...zor bir zamandan geçiyor her manada...nefsimizi gerçekten dizginlemenin zor olduğu zamanlar...ama biz kutlu nebinin ümmetiyiz...kendisi için istediğini din kardeşi için istemeyenin tam iman etmiş olmayacağını söyleyen bir nebi aynı şekilde ''Allah, insanlara merhamet etmeyene rahmette bulunmaz diyen nebi...bize düşen Kuran-ı Kerim'e ve sünnete sarılmak vesselam...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kuranda , yapılan kötülüğe misliyle karşılık vermek vardır , vermeyen vermez tabi daha iyidir fakat , aşırıya kaçmadan misliyle karşılıkta haktır , bu yüzden dershanelerin kapanmasını özgürlüklere aykırı bulanların akp ye oy vermeyeceğini düşünüyorum , oy vermeme misillemesi bence ideal .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-11-2013, Saat:05:23 PM, Düzenleyen: erfan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.