İlle de o vakıfların tümü kapatılsın diyenler için: Madem öyle bundan sonra bir aileden bir sapık çıkarsa bütün aile hapse atılsın. Bir hastaneden sapık veya katil bir doktor veya hemşire çıkarsa bütün hastane personeli hapse atılsın veya hastane kapatılsın. Bir okulda sapık bir öğretmene rastlandıysa bütün okullar kapatılsın! Kaç tane servis şoförü öğrencileri taciz etti. Bir daha servise çocuğunuzu vermeyin!
Çoğunuzun derdi çocuklar falan değil. Hatta umurunuzda bile değil. Eğer derdiniz çocuklar olsaydı, diğer taciz olaylarını da konuşurdunuz. Öğretmenler sitesinde "Öğretmenlerin öğrencilerine tacizi" konulu yüzden fazla haber var. Niye onlar böyle konu olmuyor?
Azin Nesin vakfı'nda 14 yaşındaki kıza tecavüz edildiğinde niye susuyordunuz, neden vakıf kapatılsın demiyordunuz?
Derdiniz çocuklar üzerinden belli bir kesimi, hatta İslamı ve müslümanları vurmak. Hükümeti düşürme çabalarınızı başka konular üzerinden yürütün. Yargıya intikal etmiş bir konu üzerinden çocukları kullanarak, ailelerini yıpratarak, bir şehrin adını kirleterek ve İslama küfrederek değil!
Cahide Sultan