You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Derdiniz çocuklar üzerinden

Uzman
Alçak bir tecavüz olayı üzerinden bütün müslümanlar taciz ediliyor! Ben bile sanal zorbalığa maruz kalıyorum. Onlarca mail ve mesaj aldım. Bakan istifa etsin. O vakıfların tümü kapatılsın diyorlar. İslama küfrediyorlar. Çok çirkin bir oyun oynanıyor!
İlle de o vakıfların tümü kapatılsın diyenler için: Madem öyle bundan sonra bir aileden bir sapık çıkarsa bütün aile hapse atılsın. Bir hastaneden sapık veya katil bir doktor veya hemşire çıkarsa bütün hastane personeli hapse atılsın veya hastane kapatılsın. Bir okulda sapık bir öğretmene rastlandıysa bütün okullar kapatılsın! Kaç tane servis şoförü öğrencileri taciz etti. Bir daha servise çocuğunuzu vermeyin!
Çoğunuzun derdi çocuklar falan değil. Hatta umurunuzda bile değil. Eğer derdiniz çocuklar olsaydı, diğer taciz olaylarını da konuşurdunuz. Öğretmenler sitesinde "Öğretmenlerin öğrencilerine tacizi" konulu yüzden fazla haber var. Niye onlar böyle konu olmuyor?
Azin Nesin vakfı'nda 14 yaşındaki kıza tecavüz edildiğinde niye susuyordunuz, neden vakıf kapatılsın demiyordunuz?
Derdiniz çocuklar üzerinden belli bir kesimi, hatta İslamı ve müslümanları vurmak. Hükümeti düşürme çabalarınızı başka konular üzerinden yürütün. Yargıya intikal etmiş bir konu üzerinden çocukları kullanarak, ailelerini yıpratarak, bir şehrin adını kirleterek ve İslama küfrederek değil!
Cahide Sultan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Derdiniz çocuklar üzerinden
İyide vakıanın hakikat olduğu ispat ediliyor
Bu güya bizden olan kesimin damarlarına hangi afyon karıştı da
sabileri karıları gibi görmeye başladılar afedersiniz !!!

Mide bulantısının ötesinde bir durum bu
Akıl tutulması yaşıyorum kelimeleri dökerken
Bu nasıl bir bakıştır aklım almıyor ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
[/quote]

konunun amacı
[/quote]

Açık konuşur musun kalan ...
Vakıftaki bazı kişilerin bu suçtan beraat edildiğine
üst makamlara getirildiğine dair rivayetler var ...

Ha rivayetler uydurma bile olsa nasıl halka sızıyor ki ...
Bir kavme olan kininiz sizi adaletsizliğe sürüklemesin ..
Bu işte parmağı olanlara veyl olsun ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
konu aklamak,aklanmak meselesi değil ,islam düşmanlarıyla birlikte tüm müslümanlara çizilmek istenen resmin içinde olmamak meselesi

yine tekrar oldu kusura bakma
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.