You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Damla'nın teknoloji-tasarım ödevi!!!!

Damla'nın teknoloji-tasarım ödevi!!!!

Üye
RE: Damla'nın teknoloji-tasarım ödevi!!!!
çok ince yapacaksınız canım silecekleri gözlüğün üst kısmına sanki gözlüğün çerçevesi gibi duracak..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ecrin saksinin yanina baglamasi gerektigini zaten ben söylemiştim daha önce okumadin mi kahkaha hemen benim fikir mi geldi aklina Big Grin yanina bagla dese olur diyon Big Grin hadi yaa öyle demek kahkaha iyi fikir Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hepinize teşk. ederim özellikle ecrine çümkü onu sölediği şeyi yapıorum ama hoca yine beğenmedi tabi salak böle bişi ztn varmış bn neden hiç görmediysem
Degerli alara98 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
estf.bitanem ben tşk.ederm...fikrimi ödevine uygun gördügn için gülücük hımm nerde varmış bee bende görmedm çiçegm...neyse ne zaman teslim edicektin sen ödevini,zamanımz varmı düşünmeye??
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.