You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Damla'nın teknoloji-tasarım ödevi!!!!

Damla'nın teknoloji-tasarım ödevi!!!!

LoadinG....*
RE: Damla'nın teknoloji-tasarım ödevi!!!!

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
ben buldm kadın dırdırı ve cozum Big Grin malzemelerıde kolay ecrını alıosun bıde bı kolı bant konusmaya baslayınca kapatıon agzını kahkaha kahkaha nasılım ama malzemesıde yapılısıda kolay :D:D:D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
neyse benim fikrim şunlar damla Big Grin öncelikle başta yazdiginiz 3 şeye çözüm yolu söleyeyim Wink

gözlük camlarinin sicaktan soguga gecince buharlaşmamasi için Gliserin ile silersen buharlaşmadiklarini göreceksin Wink

cayi bitenler için bence şöyle görünüşü şik bir semaver olsa misafirlere servis edecegin odanin içinde hem servisi kolay yaparsin Big Grin hemde misafirler kouşcak bişi bulurlar mesela '' aaa semaveriniz çok şik, nerden aldiniz ,kaca aldiniz, evvet bacim dogru sölüyosun her eve lazim, baksana her işi görüyo... gibi sohbetler olur Wink ifade ciddi diyom bunlari şaka dill

soba meselesine gelince kömürlü sobalari genelde kapatmak yerine acik birakip uymak daha iyi çünkü o zaman normal şekilde yanar ve biter..insan sagligi çok önemli... insanlarin canina mal olacagina bir kova kömür yansin bitsin hergün daha iyi... yok olmaz diyosan şu olabilir ama maketi bilemem...zehirlenmeler rüzgar ters taraftan estigi için dumanlar çikiş yolu bulamaz içeri kacar ve zehirlenir insanlar..o yüzden rüzgar etki etmeyecek şekilde konulmasi veya her ay kontrollü baca temizlenmelidir..şimdilik bunlar geldi aklima inş. yarar işine Big Grin yaracak olanlari al gerisini at gitsin ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-03-2009, Saat:01:11 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
LoadinG....*
tmm ecrını bırakalım senle uygulayalım bu projeyı:D

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.