Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Cumaniz Mübarek Olsun...
Cumaniz Mübarek Olsun...
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.
“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
"Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim."
"Allah'ım! Ümmi Peygamber Muhammed (sav)'e onun aline ve ashabına salât ve selam eyle."
hayırlı cumalar
ALLAH RAZI OLSUN VUSLAT ABİM.....HAYIRLI CUMALAR OLSUN CÜMLEMİZE....RABBIMIN RAHMET BEREKET AFİYET VE HİDAYETİ CÜMLEMİZİN ÜZERİNE OLSUN İNŞAALLAH...
< SLM VE DUAYLA >
29.05.2009
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)
CÜMLETEN HAYİRLİ CUMALAR KARDEŞLERİM ALLAH YOLUNDAN ALLAH İM CÜMLEMİZİ AYİRMASİN İNŞALLAH...ALLAH İN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN SELAMETLE KALİN İNŞALLAH
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi