You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cumaniz Mübarek Olsun...

Cumaniz Mübarek Olsun...

Kıdemli Üye
RE: Cumanız Mübarek Olsun
Aişe (ra)’dan rivayet edildiğine göre:

“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”

Enes’den rivayet edildiğine göre:

“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.

“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”

"Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim."

"Allah'ım! Ümmi Peygamber Muhammed (sav)'e onun aline ve ashabına salât ve selam eyle."

hayırlı cumalar
[Resim: allahmuhammedduais5.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
" Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed "

ALLAH RAZI OLSUN VUSLAT ABİM.....HAYIRLI CUMALAR OLSUN CÜMLEMİZE....RABBIMIN RAHMET BEREKET AFİYET VE HİDAYETİ CÜMLEMİZİN ÜZERİNE OLSUN İNŞAALLAH...

< SLM VE DUAYLA >

29.05.2009
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-05-2009, Saat:11:45 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
General
" selamunaleykum " hayırlı ve bereketli cumalar dilerim kardeşlerim..
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
(Allah katında günlerin efendisi Cuma’dır. O kurban ve Ramazan bayramı günlerinden de faziletlidir. Cuma gününde şu beş özellik vardır: 1- Hazret-i Âdem o gün yaratıldı. 2- O gün yeryüzüne indirildi. 3- O gün vefat etti. 4- O günde öyle bir an vardır ki, günah veya akrabalarla ilişkiyi kesme konularında olmamak şartıyla kul Allahü teâlâdan bir şey isterse Allahü teâlâ mutlaka onu verir. 5- Kıyamet o gün kopacaktır. Allah’a yakın hiç bir melek, hiçbir gök, hiçbir yer yoktur, hiçbir rüzgar, hiçbir dağ ve taş yoktur ki, Kıyametin kopmasına sahne olacağı için Cuma gününün heybetinden korkmasın.) [Buhari, İ. Ahmed]

CÜMLETEN HAYİRLİ CUMALAR KARDEŞLERİM ALLAH YOLUNDAN ALLAH İM CÜMLEMİZİ AYİRMASİN İNŞALLAH...ALLAH İN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN SELAMETLE KALİN İNŞALLAH rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.