You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

çooookkkkkk önemliiiiiii

çooookkkkkk önemliiiiiii

Forumcu
RE: çooookkkkkk önemliiiiiii
kardeşim izmir deuda da yok gelirsen bekleriz:D
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Alla alla biz niye yıllardır başörtüsü yasağı var diye hayıflanıyoruz yokmuş hiçbiryerde yoksa ben başka bir yerdemi yaşıyorum doğru ya meksika sınırındayım ondan olsa gerek tütün kaçakçılığı yapıyordum gündemden uzak kalmışım sorun çözülmüş üniversitelerde yasak kalkmış vayy be zaman ne çabuk geçiyor daha dün sınavda başörtülü alınmıyorduBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sa kardeşim hiç takma onları başın hep dik olsun kendinle aynı düşünenleri etrafında topla sonuçta müslüman ağırlıklı bir ülkede yaşıyoruz allah yardımcın olsun
Degerli nur yolcusu Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
s.a arkadaşlar ben ilahiyat okumuyorum bu arada ewet ilahiyat fakültesinde sorun yok ama ben hacettepe de okuyorum ve hocalarım çagdaş yaşama vakfının üyeleri neyse açık arkadaşlarım da olayı biliyorlardı. ve sınıftaki arkadaşlarımı örgütledim ben hiç cevap vermiyorum açık arkadaşlar çok güzel savunuyorlar bizi teşekkür ediyorum onlara bu arada bi arkadaş örtüyle barışık yada gereği gibi yaşamayanların başına gelir böyle şeyler demiş bence tam tersi gereği gibi yaşamak isteyenlere daha çok laf atıyorlar ben pardesülüyüm pantolon giymem ve ne dar ne de başımı deve hörgücü yaparım Allah korusun inş.bana laf atanlar diğer kapalı arkadaşa hiç bişi demiyorlar çünkü o kampüsün içinde d e açık onların istediği gibi de giniyor. benim zoruma giden bu kapalı olarak geçinen arkadaş artık böyle şeylere alış(herkesin sevgilisi ile gelip zina yapmalarına ve sınıfta içki içmelerine alış diyo bana) heryerde var diyip canımı skıyo kapalı böyle düşünürse diğerleri ne yapsın.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
innanan insanı kimse üzemez
sen neden örtünüyosun
Allah için
allah razımı razı
gerisi tırı vırı

tek hacettepe değil bütün dünay yobazsın dese boş bişey nifade dermi etmez
iananlar güçlü olmalı

sümeyye gibi ammar gibi yasir gibi
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.