You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

çooookkkkkk önemliiiiiii

çooookkkkkk önemliiiiiii

Acemi Üye
RE: çooookkkkkk önemliiiiiii
zaman ayırıp derdimi dinlediğiniz iççin ve bana tavsiyelerde bulunduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. inanın bana benim çocuğum olduğunda onu okutmak istemem o kadar kötü ortamlar varki. ayrıca ben bana söylenenler için üzülmüyorum dinimizi yanlış biliyorlar, okumuyorlar araştırsalar kendilerinin bile inanmayacakları şeylere inandıklarını farkedecekler bilmemelerine ve bilmeden karşı çıkmalarına üzülüyorum..
maalesef cevap verecek kimse yokSad okulu geçtim artık hergün her otobüse bindiğimle hemen hemen aynı hakaretlere maruz kalıyorum(oturduğumuz semtten dolayı) müslümanız diyorlar ama ne olduğunu bilmiyorlar ve laf söylüyorlar. gerçekten kendim için değil ilerisi için üzülüyorum ya çocuklarımız nelerle karşılaşacak kim bilir. hepinize hayırlı günler....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
a.s kardeşim ben ve arkadaşlarım okuduğumuz şehirden dolayı bu tür şeyleri biz de yaşıyoruz bazen kendimi bu dünyadan değilmişim gibi hissediyorum tabi sonra kendime saçmalama di yorum :D sen onların sözlerine karşı hoşgörüyle sabırla yaklaş onlara engüzel cvb odur onlar seni huzursuz ermek için öyle diyolar sen onlara böle olmadığını gösterirsen onlar sinir olur emin ol Big Grin sen yoluna bak onlara önemsenmeyecek kadar küçük pürüzler olarak düşün sabretmen daha da kolay olur yeter ki onların seviyesine düşme kardeşim Allah yardımcın olsun inş.
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
sözüm meclisten dışarı !konu geldi diye söylüyorum !şimdi genelde bu tip vakalar başörtüsünü gereği gibi taşıyamayanların başına geliyor taciz laf atma küçük düşürme gibi şeyler başörtülü kızların ciddiyetlerini koruyamamalarından kaynaklanıyor bu da henüz örtüsüyle barış sağlayamamış kompleksli kişilerin başına geliyor ama herşeye rağmen yinede bu tip vakalar oluyorsada bence tavır değişikliğine gitmek ama ondan önce aynaya bakıp acaba benim duruşumda mı bir problem var diye de sormalıyız kendimize yapılacak bir şey vardır muhakkak bence takma kafayı birazda inan böyle yapınca geberiyorlar hırslarından kaale alma ruf gibi gebersinler deyip geç
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
sen bakma o kişilerin söylediklerine..onların beğendiği değil Rabbinin beğendiği gibi ol.onların düşüncesine terd düşüyor olabilirsin onlarda senin düşüncene ters düşüyor seninde ifade etme dinini yaşama hakkın var(bu ülkede zor tabiki ama var gülücük )

Efendimize zamanında büyücü demişler şair demişler o vazgeçmemiş Rabbim razı olsun Ne güzel Peygamberin ümmetiyiz .. bu yoldan ayrılmaman duasıyla..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
adresini ver geliyorum . kimmiş o simdi agzım bozulcak nese ben gelımde sunların agzının payını verım gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
beni yanlış anlamayın ben bana söylenenlerden dolayı değil örtüme söylenmesinden dolayı üzülüyorum..
hacettepe üni. gelenleri beklerim:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
SENDE TAM OKULUNA GIDIOMUSUN Big Grin GEL MARAMARYAA SEN

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
marmarada yk gülücük

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.