You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Çok şansızlık
Arkadaşlar ben son 3-4 aydır cok şansızım, hayatımın her alanında egitim hayatımdada olsun özel hayatımdada başıma gelmeyen kalmadı cok sansızlık var üzerimde ne yapabilirim bununla ilgili okunacak bi dua varmı acaba ne önerirsiziniz bana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
RE: Çok şansızlık
Özel bi dua şart mı hocam? İçinden geldiği gibi dua et Allah'a. Hayırlıysa kabul olur zaten.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
teşekkür ederim arkadaslar ancak yani şu gecirdigim 4 ayı geckin sürede gercekten cok şanssızlıkmı diyim bilmiyorum ama yani bi terslik vardı işlerimde ve bi ara cok sıkıntı bindi üstüme ancak o sıkıntıları atlatıktan snra 1 ay boyunca herşey cok güzel gitti şuan düşünüyorumda o eskiye gelmem gayet zor gözüküyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
senin çaren bol bol dua bıkmadan usanmadan dua etmek...
sabredip bekle belki sana kötü gelen şeylerde senin için bir hayır vardır.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
evet dogru diyorsunuz sanrsam arkadaslar cunku benm önceki sıkıntılarmda cok dua etmstm her gece her aksam dua etmistim ondan snra 1 ay cok rahat cok iyi süper gecmisti snradan dua etmeyi brakinca geri böyle oldu hatta daha kötü oldu aklıma gelmeyen olmasi cok düşük ihtimal olan şeyler bile oldu ve ondan snra ard arda sıkıntılar baş gösterdi sanrsam Allah'a dua etmelerimi bıraktığım icin oldu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Yaptığımız en büyük hata şahsen ne yazık ki bende yapıyorumdur çoğu zaman, kötü günümüzde Allah'ın kapısına gidiyoruz iyi günümüzde şükretmek, dua etmek aklımıza gelmiyor nedense ..

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-04-2013, Saat:09:55 AM, Düzenleyen: `Dua...
Yeni Üye
en büyük hatalardan birini yapiyormuşuz habersizse... İnşallah bundan snra dualarmızı kesmeyiz Allah'tan, benm tek dilegim o iyi gecrdigim 1 aya geri dönmek o zamanlarin kiymetini bilip keske dua etseydim smdi böyle olmazdi belkide hala işlerim cok iyi gderdi...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.