You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çok mühim bir Hadis

Çok mühim bir Hadis

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Çok mühim bir Hadis
kocaman ayet yazdık görmüyor musun aceba aynı soruyu soruyorsun... senin bu soruyu sorman eğer iptal içinse küfürdür, bilgin olsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
neyi belirteyim ayetler de yazıyor zaten peygamberin din adına ortaya koyduğu bütün emir ve nehiylerden herkes sorumludur...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ilimci, sürekli eşşek eti diyip diyip duruyorsun
git yede rahatla bari gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Bizi bu kitaptan, Kur'anı kerimden sorumlu tutulacağımızı bildirir."

Peygamberin getirdiğini reddederek Kurana uymamış oldun, tövbe namazı teklifini sana yineliyorum.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
yarısını koydun dediğin ayet senin ekidenle çelişiyor.. üstelik benim oradaki aktarımım can alıcı noktası idi yoksa kuranda yüzlerce ayet var senin akidenle çelişen hepsini yazacak değilim...
ayrıetten senin yaptığın bektaşi mantığından daha kötü kuranın bir kısmını bir kısmı ile vuruyorsun... diğer ayetlerde peygamberin emrettiklerinden de sorulacaksınız derken sen ısrarla sadece bir ayet alarak onu bayraklaştıyorsun bu harici mantığıdır.. onlar da dinlerinde aşırı gittiler sonra bir yol tutturamadılar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-04-2013, Saat:08:52 PM, Düzenleyen: kalemşör.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.