You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız

CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız

Yeni Üye
RE: CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız
Arkadaşlar;
Sizlere tavsiyem bu konulara çok fazla dalıp kurcalamayın.Hem madden,hem manen hem de imanen zarar görürsünüz.Ne olursa olsun tehlikeli işler bunlar.
Ben de çocukken bazı şeyler yaşadım,(yaş olarak tam hatırlamıyorum ama sanırsam 9 yaşlarındaydım)Her gece uykumda anlamsız sesler duyup gözümü açtığımda karşımda bazı şeyler belirirdi.Üzerime doğru ellerini açarak gelirdi.Bu karabasanmıydı yoksa başka bir şey mi bilemiyorum.Korkudan yorganı üstüme çeker anneme seslenmeye çalışırdım sesim çıkmazdı,üzerime ağırlık binerdi.Bu olaylar yaklaşık 1 hafta boyu sürdü daha sonra anneme anlattım ve yastığımın altına bir bıçak ve küçük kuran-ı kerim koymuştu.Bir kaç gün kesildi,arkasından tekrar başladı ama her gün olmuyordu,daha sonra kendiliğinden kesildi.O gün bu gündür yattığım yerde gece lambasız uyuyamam ve evde kimse olmadığı zaman da ya tv nin karşısında uyurum ya da aranın ışığı açık olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Karabasan değilde bu tür sorunlar genelde uyku bozukluğundan kaynaklanir.Hafif bir antidepresanla gećer gider.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu cinler birde bana görünse gülücük çok merak ediyorum
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet ama öyle gülücük ve bana zarar vermezler ki
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Bir görünmeye başlarlarsa ne olur diye düşündünüz mü peki?Akıl hastaneleri neden bu kadar dolu bir araştır bence.Şizofren hastalarını falan bir incele derim,genelde onlara görünüyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-02-2016, Saat:11:45 PM, Düzenleyen: Gsgokcen64.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.