Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız
CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız
Sizlere tavsiyem bu konulara çok fazla dalıp kurcalamayın.Hem madden,hem manen hem de imanen zarar görürsünüz.Ne olursa olsun tehlikeli işler bunlar.
Ben de çocukken bazı şeyler yaşadım,(yaş olarak tam hatırlamıyorum ama sanırsam 9 yaşlarındaydım)Her gece uykumda anlamsız sesler duyup gözümü açtığımda karşımda bazı şeyler belirirdi.Üzerime doğru ellerini açarak gelirdi.Bu karabasanmıydı yoksa başka bir şey mi bilemiyorum.Korkudan yorganı üstüme çeker anneme seslenmeye çalışırdım sesim çıkmazdı,üzerime ağırlık binerdi.Bu olaylar yaklaşık 1 hafta boyu sürdü daha sonra anneme anlattım ve yastığımın altına bir bıçak ve küçük kuran-ı kerim koymuştu.Bir kaç gün kesildi,arkasından tekrar başladı ama her gün olmuyordu,daha sonra kendiliğinden kesildi.O gün bu gündür yattığım yerde gece lambasız uyuyamam ve evde kimse olmadığı zaman da ya tv nin karşısında uyurum ya da aranın ışığı açık olur.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
çok merak ediyorum