You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız

CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız

Kıdemli Üye
RE: CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız
[Resim: jrknqetw.jpg]

Dört gözü,

iki ağzı varsa...

Diğer burnu nerde bu kızın?

gülücük)))
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bir an gözlerim bozuldu sandım:-)

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Okudugum bir hatiratta adam seyhine gidiyor
Virdlerini alacak iste
Hocasi da ona yanliskla huddan cagirma duasi mi ne vermis.
Bu da vird diye cekip durmus zikirleri
Bir bakmis karsisinda huddam
Bayilmis
Hocasina anlatmis durum boyle boyle
Etkisi geçsin diye baska bir dua vermis geçmiş.
Buda boyle bir okuma anisidir.
Ben okuyunca gulmustum de
Yazınca gulemedim.
Fikra da anlatamam zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Konu çok yanlış bir konu.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
4 yaşına kadar bir cin beni korumuştur. Melek de olabilir belki, bilemiyorum. Kapının tam arkasında beklerdi ve içeri giren olunca görünmez olurdu. Sonradan gitti, niye gitti bilmiyorum, ayıp etti. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cocuklar küçükken hayal arkadalari olur ya
Mesela cinler olabiliyormus.
Hatta çocukların oyuncaklari icine giriyorlarmis
Bu yuzden çocukların oyuncaklarinin daginik degil hep bir arada tutulmasi tavsiye edilirmis.
Ozellikle hayvan vs suretli oyuncaklar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Geçen sene, cinler var mıdır yok mudur şüpheleri üzerine havas ile ilgilenip Berhetiye Daveti yapmıştım. Bu tek bir varlık daveti değildi. Yanılmıyorsam okuduğum havas metninde bin küsur rahmani varlık gelecek diye yazıyordu. Uzun da bir yazıydı. Okudukça etraf siyahlașmaya başladı. Baktığım her yer çizgi şeklini aldı. Geldiklerini şüphesiz hissettiğimde onlara gelecek ile ilgili bir soru sordum ve ses şeklinde değil, telepatik diyebiliriz bu şekilde cevabı verdiler. Verdiler fakat cevap yalan çıktı Bizim dışımızda varlıklar olduğuna şüphem yok. Fakat o varlıkların tür adı cin midir belli değil. Bu bize öğretilen bilgi ve net değil. Bir de üveysiliği bırakmış olmanın verdiği rahatlıkla söyleyim. Galiba Mevlana, Geylani diye sandığım kişiler aslında cinlerdi. Bu konuda da üfllendiğimi düşünüyorum. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.