You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız

CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız

Acemi Üye
RE: CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız
Bİrkeresinde haberlerde 1 hafta boyunca bi adam çıkıyordu, adam baya gündeme oturmuştu sebebi ise; Adam diyor ki; "1 Haftadır ev kendi kendine yanıyor diyor, ilk başlarda önemsemedik ama 3'üncü günden sonra artık geceleri nöbet tutmaya başladık diyor saatlerce ayakta dikiliyoruz haliyle tuvaletimiz geliyor veya su içmeye gidiyoruz diyor dönüyoruz odayı alev almış, adamın evini gösterdiler duvarlar falan simsiyahtı baya" artık yalan mı gerçek mi bilemiyorum. Ama gerçeklik payı baya bi fazla gibi gözüküyor adam kendi evini neden yaksın ki.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kedidir o kedi gülücük

bu tür şeylerin üstünde fazlada durmamak lazım maazallah ..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cok heyecanlı bir baslikmis bugülücük

Bundan 3 sene once 15. Yy yazma eserlerinden bir tanesinin 50 sayfalık bir bölümünü tasnif etmem icin bana vermislerdi. Daha dogrusu 5 arkadas kendi aramizda paylasmistik. Sayfaların bir bölümünde kelimeler birden degismis ve anlamsiz bir hal almisti. Tam 2 sayfa boyle idi. Hicbir sey anlamadığım ne manaya geldigi belli olmayan, bir suru sacma sapan kelimeler dizisi. Bazisi komik filan oldugu icin de arkadasimla dalga filan geciyor egleniyorduk da. Rastgele kelimelerden cumlelerdi sanki. Metni oyle oldugu gibi biraktim sonraki sayfaya gectim. Sevgili yazarimiz, soyle bir not düşmüş.
Iste bunlar cinlerin sozleri soyledikleridir cok dikkat edilmesi gerekir icinde bir cok sır gizlidir sonra dualar vs... Bir sürü uyari cekmis.
Ben degil ama arkadaşım epey korkmustu. Ya basimiza bir sey gelirse o kadar da dalga geçtik ne olacak simdi falan fistik.)

Zar zor sabahi etmistik. Ben arada sizmisim. Ruyamda kendisine cin diyen biri- ki cismi hayal meyal hatirlamiyorum bile, vals yapıyorduk.)

Cinlerle olan tek maceram budur. Hala ne manaya geldigini bilmedigim kelimeler ve cinlerle vals...

Bu da boyle anlattığım gereksiz bir animdir.)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.