You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız

CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız

pejmurde
RE: CİNLERLE ilgili Yaşadıklarınız
Not Dusmem Gereken Birşey Var ..Cinlerin İnsanlar İle Evlenmesi Doğru Olmayan Bir Şey..Halk Arasında Bunun Gibi Söylemler Olur..Fakat İnsanların Cinlerle Evli Olduğunu Hissetmesi Kesin Olarak Doğru Birşey..Yani Cinler İnsanların Ruhuna Hukmedebiliyor..Peki Allah İstemediği Sürece Bu Olurmu Olmaz ..Allah İzin Vermedigi Surece Böyle BİRSEY MUMKUN DEGİL..Bana Anlatılan Bu Olaya Ben İnanıyorum..Yalnız Evlenme Mevzusu Gerçek Dışı..Ömer Evlenmedi Cinlerle Ama Belkide İnsan Suretine Giren Cin Ona Hukmediyordu..Ölümü İçin İse Eğer Allah İzin Verirse Böyle Birseyde Mümkün..Kaynaklar Öyle Söylüyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Rabbim en iyisini bilir..

ben şunu merak ediyorum..3 harflilerin görünüşü neye istinaden eciz bücüş şeklinde tanımlanıyor..görenler mi? Rabbimin bildirmesi mi?

bilmediğim için soruyorum..bunun cevabı varmı acaba ..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Hiç yaşamadım ben ama bir akrabamızın onlardan biriyle evlendiğini söylüyorlar adam gece eşinin yanında yatamıyor ,sürekli evde müziği açık bırakıyor,bazen bilgisayarın hoparlörlerini 2 kulağına koyup yattığıda oluyor artık ne kadar doğru bilemiyorum.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
neden müziği açıyor..gürültüye gelmiyorlarmıymış?? sebebi neymiş ki?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hep biryanım çok ızdırap ve özlem çekiyor...
eski yaşanmış ları özlüyor, hatırladıkçada SÜKUT ediyorum. .
Cahillik rolünü üstlendim... VESSELAM
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kâtip
Hamd olsun ben henüz bu varlıklarla bir şey yaşamadım. Umarım bundan sonra da yaşamam.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Eğer bi cin görüyorsanız yada başka birşey bu anlatılmaz yasaktır eğerki gerçekten görüyor ve irtibattaysanız.
Gördüğünüzü konuştugunuzu söylüyebilirsiniz ama ne yaşadığınızı anlatmanızı tavsiye etmem.
Gerçi herkesinki farklı oluyor eğer ki müslüman bir cine denk geldiyseniz şanslısınız fakat kafir bi cine denk geldiyseniz zordasınız çok acımasız oluyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bizim buralarda da bata bir yaşanmışlar var 1 tanesini anlatayım.
Eniştemin dedesi köyde çay kenarında değirmeni varmış.
Yağmurlu bir akşam üstü kapısı çalınmış bir bamışki bir kadın üstü başı bi çare durumda.Neyse içeri buyur etmiş konuşmaya calismis konusmamis.
Soğuk hava olduğu için ocağın başina gecmesini soylemiş neyse gecip oturmuş.Dayım ocağa odun çalı falan atıyormuş alevlendiği zaman kadın pis pis gülerek söndürmeye çalışıyormuş bu olay bir iki defa rekrarlayınca rahmetli dayım sinirlenmiş sen inmisin cinmisin be kadın demiş.Ayağa kalkmış besmele ile kadın da,rahmetli hemen tüfeği eline almış.Kadına bir hal olmuş hemen kaçmaya başlamış o biçare kadın bir koşuyormuşki ama inat etmiş bırakmamış peşini eni sonu çaydan karşıya geçememiş tüfeği doğrultmuş kadına.Kadın dur bana zarar verme,eğer bana zarar vermezsen senin 7 sülalene,elbisenin değdigi yere zarar vermeyeceğim demiş.Dayımız şıh idi ismini zikretmiş yinede ona sıkmış ve kaybolmuş.Ondan sonrada hiç musallat olmamış.
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Kad Dakat Hıleti Edirikni Ya ResulAllah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-01-2015, Saat:01:08 AM, Düzenleyen: mhmt.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.