You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çevrimdışı oturum açanları görün

Çevrimdışı oturum açanları görün

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: Çevrimdışı oturum açanları görün
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya akadaslar gizli cam açma programı olan var mı :D
Yok o daha bulunmadı ama senin için bulcazhalay
kahkahakahkahakahkahademek camlar açılıo seni seniiikahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Çevrimdışı oturum açanları görün
yaa yazık değil mi insanlara hadi sizle görüşmek istemiyolarsa gülücük niye zorluyosunuz ve utandırıyosunuz gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Eee şimdi ç.dışı girdiğimizde belli mi olcekk?
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eee şimdi ç.dışı girdiğimizde belli mi olcekk?

evet gercekten belli oluyorsinirben denedim ama gene %100 degildir mesela bazen müzik sesi gelio msn im açıkkken gülücük ama kendi öbür msn imde denedim ikisini de actım biri ç.içi biri çdışıydı ozamanda müzik sesi gelmedi ama başta dediyim gibi bazen müzik sesi geliyor
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-09-2008, Saat:08:09 PM, Düzenleyen: Belinay.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eee şimdi ç.dışı girdiğimizde belli mi olcekk?

evet gercekten belli oluyorsinirben denedim ama gene %100 degildir mesela bazen müzik sesi gelio msn im açıkkken :D ama kendi öbür msn imde denedim ikisini de actım biri ç.içi biri çdışıydı ozamanda müzik sesi gelmedi ama başta dediyim gibi bazen müzik sesi geliyor

Hımmmifadeaman yaa hiç ugraşamıcamm ben şimdi sinirolurum olmazsaa kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

evet gercekten belli oluyorsinirben denedim ama gene %100 degildir mesela bazen müzik sesi gelio msn im açıkkken :D ama kendi öbür msn imde denedim ikisini de actım biri ç.içi biri çdışıydı ozamanda müzik sesi gelmedi ama başta dediyim gibi bazen müzik sesi geliyor

Hımmmifadeaman yaa hiç ugraşamıcamm ben şimdi sinirolurum olmazsaa kahkaha

kahkahaolsun sen dene genede iyi oluyor
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
yaa şimdi yaptım müzik caldı birisi cevrimdışı girdi ama kim oldugu belli degil daha çok sinir olurum kim oldugunu bilmezsem ifadeh,ç yapmasam bundan iyiydi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o bendim Tongue hala da benim Tongue

inş hiç bi zaman bilemezsin Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.